διόπτραΣτα βιβλιοπωλεία βρίσκονται νέοι τίτλοι από τις εκδόσεις Διόπτρα.

«Το διάβασμα μας κάνει όλους μετανάστες. Μας παίρνει μακριά από τα σπίτια μας, αλλά το σπουδαιότερο, μας βρίσκει σπίτια παντού».
Jean Rhys, 1894-1979, Βρετανίδα συγγραφέας
Το παραπάνω γνωμικό μας εμπνέει πολύ και τον Ιούνιο όπου συνεχίζουμε δυναμικά με εξίσου υπέροχα βιβλία που ευχόμαστε να σας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Για τους λάτρεις του αστυνομικού:
Η πολυαναμενόμενη “Maestra” της συγγραφέως L.S. Hilton ταξιδεύει παράλληλα σε 36 χώρες του κόσμου. Η ηρωίδα είναι αδίστακτη και σε παρασέρνει σε έναν κόσμο που μόνο εκείνη μπορεί να ξεφύγει. Από την πρώτη σελίδα ένα ηλεκτρικό ρεύμα σε χτυπάει. Η ιστορία είναι τόσο ριψοκίνδυνη που κόβει την ανάσα στον αναγνώστη.

«Η Κουκουβάγια» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τον Χόλγκερ Μουνκ και τη Μία Κρούγκερ, μετά τον «Παγωμένο Άγγελο», από το Νορβηγό συγγραφέα Samuel Bjork.

Η Μο Χάιντερ έχει γράψει μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά αστυνομικά μυθιστορήματα στην ιστορία του είδους. Το πρώτο της βιβλίο, το «Φονικό κελάηδισμα», χαρακτηρίστηκε σαν «πρώτης γραμμής θρίλερ που σοκάρει» από τον Guardian, ενώ το επόμενο, η Σιωπή των δέντρων, ψηφίστηκε από τους Times σαν «ένα από τα πιο τρομακτικά θρίλερ που γράφτηκαν ποτέ».

Για τους λάτρεις του ιστορικού μυθιστορήματος:
H Kimberlely Freeman επιστρέφει με το 4ο βιβλίο της «Η σιωπή του Φάρου». Μια συναρπαστική ιστορία για την αγάπη, τα μυστικά και τη δύναμη της συγχώρεσης.

Την Belinda Alexandra την γνωρίσατε πέρυσι με το βιβλίο της «Το ρόδο της Τοσκάνης» το οποίο παρέμεινε σταθερά στη λίστα των Best Sellers. Το δεύτερο βιβλίο της «Λευκή Γαρδένια» θεωρείται το πιο επιτυχημένο βιβλίο στην καριέρα της και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές από τους αναγνώστες της παγκοσμίως.

Οι κόρες των αστεριών 2: Αλκυόνη «Η Κόρη του Κεραυνού» της Lucinda Riley, βασίζεται αλληγορικά στον μύθο του πασίγνωστου αστερισμού των Πλειάδων. Η σειρά κυκλοφορεί σε 38 χώρες.

Το αδάμαστο θάρρος των αντρών και γυναικών της Ελληνικής Αντίστασης ξαναζοντανεύει στο εκπληκτικό best seller του Simon Scarrow με τίτλο «Καρδιά από πέτρα». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλογραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

6ο βιβλίο για την Γιώτα Γουβέλη «Η Νύφη της Μασσαλίας» το οποίο κερδίζει καθημερινά θετικές κριτικές και αγκαλιάζεται από το κοινό

Για τους λάτρεις του ρομαντικού ιστορικού μυθιστορήματος:
Από τη συγγραφέα των 60 εκατομμυρίων πωλήσεων Johanna Lindsey κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο «Βελούδινη αποπλάνηση»

Για την προσωπική μας ανάπτυξη:

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αξιοποιήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, όταν όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, μέσα από εύστοχα και περιεκτικά μηνύματα;

Στο βιβλίο ψυχολογίας της Greta Muller με τίτλο «Η Tέχνη της Προσωπικής Επικοινωνίας» σας δείχνει πώς να απομακρύνετε προκαταλήψεις που σας αποπροσανατολίζουν και πώς να κατευθύνετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας, στη δημιουργία μιας προσωπικής, ισχυρής και αυθεντικής εντύπωσης, μπροστά σε κάθε κοινό.

Για τους μικρούς αναγνώστες:

Νέα συναρπαστική σειρά «Τα βιβλιοροδάκια» με ιστορίες για πυροσβέστες, αγωνιστικά αυτοκίνητα, τρακτέρ και τρένο, όλα αυτά σε 4 ρόδες!

Το βιβλιοπυργάκι επιστρέφει με άλλο ένα σχήμα. Κυλινδρικό και σε σχήμα Φάρου. Από τα αγαπημένα των παιδιών!