νοσοκομείοΑύριο αναμένεται να είναι η πρώτη επίσημη για τον νέο αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανο Καρακόλια, ο οποίος θα αναλάβει τη διοίκηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Ο κ. Καρακόλιας ορκίστηκε και σήμερα θα συμμετέχει στην πρώτη του συνεδρίαση του ΔΣ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Παράλληλα καθήκοντα αναλαμβάνει και ο νέος αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΕ Σταύρος Τζωίδης.

Ο Στέφανος Καρακόλιας έχει πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεύτερου μεταπτυχιακού στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επίσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει διατελέσει Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών και επιστημονικός συνεργάτης σε Ερευνητικά Έργα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο κ. Τζωίδης είναι απόστρατος αξιωματικός, απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Επίσης είναι Απόφοιτος της Σχολής εφαρμογών Οικονομικού, της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών, της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, της Σχολής προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπρου.
Κατέχει άδεια εξάσκησης οικονομολογικού επαγγέλματος καθώς και άδεια φοροτεχνικού Α.
Έχει πτυχίο γλωσσομαθειας στην Αγγλική.
Κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης σταδιοδρομίας του τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις στις οικονομικές υπηρεσίες του Στρατού.
Συγκεκριμένα, διαχειριστής χρηματικού, προϊστάμενος λογιστηρίου, προϊστάμενος τμήματος προμηθειών, ελεγκτής δαπανών, διαχειρίσεων υλικών και άλλες.
Διετέλεσε Διευθυντής οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλους σχηματισμούς του Στρατού και Διοικητής οικονομικών μονάδων.