σχολές γονέων σχολή γονέωνΑγαπητοί γονείς, καλή σχολική χρονιά!

Με χαρά σας προσκαλούμε και φέτος να εγγραφείτε στις ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ που λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας, δωρεάν, από το Κέντρο Πρόληψης για δέκατη όγδοη συνεχή χρονιά!

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ έχουν σκοπό να στηρίξουν τους γονείς στο δύσκολο έργο τους. Μέσα σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον εμπιστοσύνης και ασφάλειας, οι γονείς, παίζουν, συζητούν, συμμετέχουν σε βιωματικές δραστηριότητες, ενημερώνονται, μαθαίνουν, και ανταλλάσουν απόψεις και εμπειρίες. Στις συναντήσεις οι γονείς έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν θέματα όπως: μαθαίνω να ακούω, αυτοεικόνα και αυτοεκτίμηση, σχέσεις μεταξύ αδερφών, έκφραση συναισθημάτων, επίλυση συγκρούσεων καθώς και άλλα θέματα που αφορούν στη βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια.

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ολοκληρώνονται σε δέκα δίωρες απογευματινές ή πρωινές συναντήσεις, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα. Η ημέρα και η ώρα καθορίζονται σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους γονείς.

Για τις εγγραφές σας στις ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ επικοινωνήστε καθημερινά με τη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης έως και τη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στο τηλ.: 25510- 37242 από 9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση
Η Επιστημονική Ομάδα
του Κέντρου Πρόληψης