ΟΕΒΕΣΕΒΕΣτη θέση του αντιπροέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) εκλέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου Αθανάσιος Μπέλλας.

Στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ΓΣΕΒΕΕ εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης της Συνομοσπονδίας.

Η ΓΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 70 Τοπικές και 30 Κλαδικές Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων με 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα).

Οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας του Έβρου και του Προέδρου της καθώς και η άριστη συνεργασία της με τις Ομοσπονδίες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Σερρών με κοινές δράσεις και κοινές θέσεις επιβραβεύτηκαν πανελλήνια με την εκλογή του Προέδρου της, κ. Μπέλλα Αθανάσιου, στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ με θέση Αντιπροέδρου.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας είναι ο βασικότερος κοινωνικός εταίρος θεσμοθετημένος από την πολιτεία και η καλή εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής μας σ’ αυτήν είναι πάρα πολύ σημαντική για την διεκδίκηση και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.