αστυνομικήΤην 1η Οκτωβρίου, το thraki Νεα, με αποκλειστική του δημοσίευση, έφερε στο φως στοιχεία για την μεγάλη υπόθεση που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα.
Πρόκειται για τη σπείρα που έκλεβε σπίτια σ’ όλη την Ελλάδα. Για τη υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για 80 άτομα, έχουν γίνει 50 συλλήψεις, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και αστυνομικοί.
Το thraki Νεα, με αφορμή κλοπές με λεία χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα, είχε αποκαλύψει ότι οι δράστες είχαν βρεθεί στον Έβρο, αποκλειστικά για να κλέψουν.
Οι συλλήψεις που είχαν γίνει τότε, αποτέλεσαν την αρχή για την άκρη του νήματος για την υπόθεση που συνταράσσει την Ελλάδα.
Στον Έβρο είχαν γίνει κλοπές σε σπίτια τόσο στην Αλεξανδρούπολη, όσο και στην Ορεστιάδα, από δύο άνδρες οι οποίοι έφτασαν αεροπορικώς από την Αθήνα, νοίκιασαν αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη και χωρίς να χάνουν χρόνο ξεκίνησαν την παραβατική τους δραστηριότητα.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, όταν εντόπισαν την πινακίδα του ύποπτου οχήματος η οποία τους οδήγησε στις δύο πρώτες συλλήψεις μελών του κυκλώματος.

Διαβάστε: Από την Αθήνα στην Ορεστιάδα για να κλέψουν σπίτια