αστυνομική διεύθυνσηΕυτυχώς έπεσε σε υποψιασμένες γυναίκες και δεν κατάφερε να τις εξαπατήσει. Ο λόγος για μία 41χρονη, η οποία κτύπησε τις πόρτες δύο γυναικών στην Αλεξανδρούπολη και προσποιούμενη υπάλληλο των ΕΛΤΑ, υποστήριξε ότι θα καταβληθούν στις γυναίκες μερίσματα, από την ευρωπαϊκή ένωση και ιδρύματα, αλλά για να καταβληθούν πρέπει πρώτα να πληρώσουν σε μετρητά και σε κοσμήματα. Τόσο η 66χρονη όσο και η 69χρονη, που άκουσαν την ιστορία της 41χρονης, αντιλήφθηκαν την απάτη και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ασφάλειας εντόπισαν την 41χρονη και τη συνέλαβαν.
Η 41χρονη κατηγορείται επίσης για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, καθώς κατείχε με σκοπό την πώληση εκκλησιαστικά είδη, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας, ενώ της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 ταχυδρομικές επιταγές και 12 τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, καθώς επίσης 96 εκκλησιαστικά είδη.
Επισημαίνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.