Για ακόμη μία φορά έγιναν στόχος της οργάνωσις «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Ορεστιάδα. Άγνωστοι έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες.
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση μιλάει για πράξη που έχει σκοπό των εκφοβισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
σώρρας«Ξημερώματα του Σαββάτου 11 Φεβ. 2017 το γραφείο της Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ έγινε στόχος για τρίτη φορά τρομοκρατικής επίθεσης του καθεστώτος και των γνωστόν αγνώστων.
Κατέστρεψαν την τζαμαρία του γραφείου με σκοπό τον εκφοβισμό των μελών μας, δείχνοντας με την πράξη αυτή πόσο ενάντια στον Ελληνισμό και κατά της ενημέρωσης των Ελλήνων είναι.
Πρόκειται περί ψευτοτρομοκρατών – ψευτοαναρχικών – ψευτοαντιεξουσιαστών που εκτελούν εντολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες για εκφοβισμό απαντών των Ελλήνων. (μετά και από ομολογία πρώην αντιεξουσιαστή)
ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ σε θέλουν φοβισμένο, αποχαυνωμένο και καθισμένο σε έναν καναπέ περιμένοντας απλά το τέλος σου χωρίς να γνωρίζεις των πλούτο που έχεις.
Εμείς από μέρους μας θα συνεχίσουμε των αγώνα της ελευθέρωσης της ΕΛΛΑΔΑΣ ενημερώνοντας όλους τους Έλληνες για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν για τον εξαφανισμό του καθεστώτος απαντώντας σε όλους μόνο με απτές αποδείξεις.
Καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ να μπουν σε ένα από τα γραφεία τις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν και να ενωθούν χωρίς κόμμα, χρώμα και δόγμα με μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση απανταχού του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».