βενζίνηΤην εγκατάσταση και λειτουργία στην Αλεξανδρούπολη υποκαταστήματος τουρκικής εταιρείας πετρελαιοειδών (προφανώς πρατηρίου υγρών καυσίμων), αποφάσισε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, με έγγραφό του, με ημερομηνία 17/2/2017, το οποίο κοινοποιήθηκε και στο Επιμελητήριο Έβρου.

Η εταιρεία, που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, δημιουργήθηκε το 2004 και πριν λίγους μήνες υπέβαλλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγκατάσταση υποκαταστήματός της στην περιοχή μας.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το καταβεβλημένο εταιρικό κεφάλαιο, σύμφωνα με την από 06-09-2016 βεβαίωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης, ανέρχεται σε 2.380.000 τουρκικές λίρες. Σε ό,τι αφορά το αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, το εμπόριο, η εισαγωγή, και η εξαγωγή προϊόντων που έχουν σχέση με πετρέλαιο ή χημικά προϊόντα πετρελαίου, όπως και όλα τα είδη καυσίμων και λιπαντικών.

Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των εταίρων, στην Ελλάδα,
η εταιρεία έχει διορίσει ως νόμιμο εκπρόσωπο και αρμόδιο να ανοίξει και να εκπροσωπήσει το υποκατάστημα, έναν τούρκο υπήκοο.

Πρώτη δημοσίευση