Τομαδάκης φωτοΗ ουτοπία, η αυτονομία και η σύσκεψη.
Ακόμη μία σύσκεψη για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ολοκληρώθηκε με απαρτία. Ήταν όλοι εκεί, αν και θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι.
Για τέσσερις ώρες, εκπρόσωποι του λαού, των εργαζομένων, θεσμών της πολιτείας και πολλοί ακόμη ανέπτυξαν τα προβλήματα και κατέληξαν ότι πρέπει να ζητηθεί η αυτονομία του νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον την αναφορά των προβλημάτων, των προτάσεων και των λύσεων που ο καθένας πιστεύει.
Δε θα σταθώ στη μικροπολιτική για το ποιος προκάλεσε τη σύσκεψη, ούτε σ’ αυτό που σκέφτομαι, ότι κάποιοι πήγαν από ευγένεια ή για λόγους υποχρέωσης παρουσίας, ούτε σε άσχετα με τη σύσκεψη που ακούστηκαν. Μες το πρόγραμμα της λαϊκής ικανοποίησης είναι και αυτά.
Δε θα σταθώ ούτε στο ψήφισμα, το οποίο θα φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό. Μακάρι να φτάσει και ο αξιότιμος πρωθυπουργός να πάρει την πολιτική απόφαση και να προχωρήσει σε αυτονόμηση του νοσοκομείου. Δεν το έκαναν μέχρι τώρα οι υπουργοί του, ας το κάνει ο ίδιος.

Ειλικρινά δεν έχω και μεγάλες ελπίδες από το αποτέλεσμα της σύσκεψης – διευρυμένου δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου.
Δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα ακούστηκαν, ούτε από τον τρόπο που ακούστηκαν.
Στο μόνο που ελπίζω, είναι στους ανθρώπους του νοσοκομείου. Αυτούς που εμπιστεύτηκε διευθυντής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.
Περαστικά μας, την υγεία μας να έχουμε.

Γιάννης Τομαδάκης.