Με τον διευθυντή της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ταξίαρχο Παναγιώτη Κουτούζο, συναντήθηκαν τα μέλη της ένωσης αξιωματικών Ελληνκής Αστυνομίας. Τα μέλη της ένωσης ευχήθηκαν στον κ. Κουτούζο και από κοντά καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο έργο του, μετά και την πρόσφατη προαγωγή του στο βαθμό του ταξίαρχου, κατά τις φετινές, τακτικές κρίσεις των αξιωματικών.
ένωση ΕΛΑΣ Στην ουσιαστική συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Β΄ υποδιευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης, καθώς και τρεις διευθυντές υπηρεσιών της έδρας, ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αλεξανδρούπολης Νίκος Διδασκάλου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης Σπύρος Ντασκαρής και ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Γιάννης Δεμιράκης. Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν τόσο τα γενικότερα, τρέχοντα-επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο, όσο και τα ειδικότερα, μείζονος σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει η διεύθυνση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, λόγω και της νευραλγικής γεωγραφικής της θέσης [σύνορα, αεροδρόμιο, λιμάνι, Εγνατία Οδός κλπ], πλέον του γεγονότος ότι αποτελεί ταυτόχρονα σταθερό τουριστικό προορισμό Ελλήνων, αλλά και πολιτών της γειτονικής Τουρκίας.
Εκ μέρους των μελών της ένωσης, αφού καταγράφηκαν τα θέματα αυτά, υπογραμμίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται συνολικά με την βοήθεια όλων των στελεχών & του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α Αλεξανδρούπολης και δηλώθηκε η έμπρακτη θεσμική στήριξη προκειμένου να συμβάλλουν με παρεμβάσεις, στην ανάδειξη και επίλυση των ποικίλων θεμάτων της.