εργατικό κέντρο ΈβρουΤον Βάκη Χριστοφοράκη, πρώην πρόεδρο του εργατικού κέντρου Έβρου αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι. Ο Βάκης Χριστοφοράκης έφυγε σε ηλικία 65 ετών.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του το εργατικό κέντρο Έβρου αναφέρει:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζει τη βαθύτατη λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην Προέδρου του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου, Χριστοφοράκη Ιάκωβου, ο οποίος έφυγε χθές από την ζωή, σε ηλικία 65 χρόνων.
Ο Χριστοφοράκης Ιάκωβος (Βάκης) εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1984 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργα/κου κέντρου Ν. Έβρου κατέχοντας το αξίωμα του Ταμία και στην συνέχεια το αξίωμα του Γεν. Γραμματέα . Από την 9/3/1989 έως και την 27/11/1994 διετέλεσε Πρόεδρος του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου .
Στη διάρκεια της θητείας του ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση υπερασπίζοντας με πάθος τα συμφέροντα των εργαζομένων και προώθησε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της εργατικής τάξης του Νομού Έβρου.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 11.00 στον Ι.Ν. της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος Βαφειάδου Ιωάννα

 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και το ΠΓΝΕ

Η ξαφνική απώλεια του Ιάκωβου Χριστοφοράκη λύπησε ιδιαίτερα το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο οποίο είχε υπηρετήσει από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο εκλιπών είχε διακριθεί για την εργατικότητα και εντιμότητά του. Ως ειδικευόμενος γιατρός και συνδικαλιστής είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Π.Γ.Ν.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ