Δεν είναι ένα ταξίδι, γιατί το ταξίδι ακόμη κι αν δεν έχει προορισμό, κάποια στιγμή τελειώνει.
Δεν είναι άποψη, γιατί η άποψη είναι μία.
Δεν είναι, όσα μας βαραίνουν, μας πληγώνουν μας περιορίζουν.
Είναι όλα όσα χώρεσαν μέχρι σήμερα και όσα ακόμη θα χωρέσουν, χωρίς όριο.
thraki Νεα 7χρόνια7 χρόνια thraki Νεα.
Τα γενέθλιά μας, ανήμερα Πρωτομαγιάς. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η ημερομηνία των γενεθλίων μας.
Αν και ήμασταν καιρό έτοιμοι, θέλαμε το ξεκίνημά μας, να συμπέσει με μία αγωνιστική μέρα.
Η διαδρομή, πάρα πολύ δύσκολη. Όχι, δεν μας πίεσαν, αν και μας πολέμησαν. Όχι δεν μας έριξαν, αν και μας χάκαραν και συνεχίζουν να το προσπαθούν.
Όχι δεν κλείσαμε, ακόμη κι όταν φτάσαμε στο να μείνουμε χωρίς σύνδεση, λόγω απλήρωτου λογαριασμού.
Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε, γιατί πολύ απλά, ότι είμαστε το οφείλουμε στον κάθε αναγνώστη ξεχωριστά.
Το οφείλουμε σε εσένα που διαβάζεις thraki Νεα, το οφείλουμε σε εσένα, που μας ενημερώνεις για κάτι που θα δεις, κάτι που θα ακούσεις, το οφείλουμε σ’ όλους όσοι στήριξαν προβάλλοντας την επιχείρησή τους.
Γι’ αυτό είμαστε ακόμη ανοιχτοί, γι’ αυτό γιορτάζουμε τα 7 μας χρόνια.

Όσο υπάρχετε εσείς, τόσο θα υπάρχουμε κι εμείς.

Θέλαμε να γράψουμε κι άλλα, αλλά εμείς γράφουμε συχνά, οπότε, θα μοιραστούμε τη χαρά με φίλους που μας τίμησαν, μιλώντας για τα γενέθλιά μας.

 

Είπαν για τα γενέθλιά μας:

image-0-02-04-7eb5ffb0e4dc2e0774ea4bf7192c4a997ad7dcccfafcd59b2521f8769c6b7027-VΚάθε πρωί εδώ και 7 χρόνια, πριν ακόμα φτιάξω τον ελληνικό καφέ μου στο γραφείο, με ένα «κλικ» παίρνω το άρωμα της πόλης μου από τα «Νέα της Θράκης». . .
Χρόνια πολλά και δημιουργικά
Γιάννης Καπετανίδης
Φοροτεχνικός

 

ΑυγενάκηςΜε αφορμή την επέτειο των 7 χρόνων της ιστοσελίδας Thrakinea.gr θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.
Η ιστοσελίδα σας καταφέρνει να ενημερώνει τους πολίτες της Θράκης, με συνέπεια και υπευθυνότητα, καταγράφοντας με αντικειμενικότητα τα γεγονότα.
Η συμβολή σας στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και στην προβολή του τόπου, σε μία περίοδο μάλιστα που συνολικά τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα περιφερειακά μέσα διέρχονται πρωτοφανή κρίση, είναι πολύ σημαντική.
Καταθέτω, τις θερμότερες ευχές μου για μια εξίσου δυναμική και δημιουργική πορεία στο μέλλον!
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου

 

ΧρηστίδηςΚάθε ειδησεογραφική προσπάθεια, στις εποχές της Κρίσης, είναι ένας δρόμος Δημοκρατίας και Ελευθερίας. Η πρόσβαση στην είδηση και την πληροφορία καθιστά τον σύγχρονο άνθρωπο, από παρατηρητή των εξελίξεων , ενεργό πολίτη. Ειδικά, όταν η προσπάθεια αυτή αφορά την Θράκη. Το thrakinea αποτελεί πυλώνα ενημέρωσης, πληροφόρησης, ελεύθερης γνώμης και εύχομαι να συνεχίσει έτσι! Χρόνια Πολλά!
Παύλος Χρηστίδης
Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ

 

 

digitad«H ανάγκη για εκπροσώπηση της Περιφέρειας στο χώρο του Διαδικτύου, ήταν ο κύριος λόγος για να δημιουργηθεί η Digitad.
Από το 2013, όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα. Συνεργασίες με ενημερωτικές ιστοσελίδες, με πλούσιο και έγκυρο περιεχόμενο, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον για τον επισκέπτη. Μα κυρίως αναζητούμε ανθρώπους που θα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Θα είναι πέρα από ειδήσεις, αποκλειστικότητες, στατιστικά και κατατάξεις. Το Thrakinea.gr και ο δημιουργός του Γιάννης Τομαδάκης είναι από τις περιπτώσεις που όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή, αλλά ξεπέρασαν και τις προσδοκίες μας. Η αμφίδρομη σχέση επιβεβαιώνει τον αρχικό μας στόχο και μας ενθαρρύνει για τη συνέχεια. Γιάννη, δεν έχουμε να γράψουμε περισσότερα για σένα, δεν είναι του στυλ μας εξάλλου. Απλά με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η Digitad ψάχνει συνεργάτες σαν και σένα.
Να είσαι καλά, γερός και δυνατός.
Thrakinea χρόνια σου πολλά.»
Η Ομάδα της Digitad

ΜπάσταΣας εύχομαι από καρδιάς να έχετε πολλά ακόμα χρόνια επιτυχημένης πορείας και το thrakinea.gr να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη της Θράκης, προσφέροντας του έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Αμέρισσα Μπάστα
Manager Ενημέρωσης MΜΕ | Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεων Ψυχογιός

 

 

ΠέπηΝερό ο χρόνος κι έτρεξε!!!
Εύχομαι στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Νέα της Θράκης», στον υπεύθυνο Γιάννη Τομαδάκη και στους συνεργάτες του, χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στο δημοσιογραφικό τους έργο που στοχεύει τόσο στην άμεση, αντικειμενική και υπεύθυνη ενημέρωση όσο και στην αποτελεσματική προβολή του τόπου μας και των κυρίαρχων θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας.
Εύχομαι να συνεχίσετε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε με Δύναμη και Αποφασιστικότητα.
Καλή συνέχεια.
Ζαχαρούλα Πέπη
Διευθύντρια Καταστήματος Ορεστιάδας
Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

ΧαβιάραςΤις θερμές ευχές μου για την συμπλήρωση 7 ετών από την έναρξη του Thrakinea.
Με την έγκαιρη και αντικειμενική σας ενημέρωση, έχετε καταφέρει να εδραιωθειτε στην συνείδηση των πολιτών.
Εύχομαι η προσπάθεια σας αυτή να συνεχισθεί με την ιδια εγκυρότητα και το πάθος που σας χαρακτηρίζει

Χαβιαρας Κωνσταντίνος
Περιφερειακός Δντης Έβρου
Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS AE

ΑιβαλιώτηςΟι πολιτικοί κάθε απόχρωσης συνηθίζουν να επαινούν τα έντυπα που τους κάνουν την τιμή να τους ζητούν ευχές για να τα «έχουν καλά μαζί τους». Έχω αρνηθεί να ευχηθώ σε 2 εφημερίδες που έγραψαν ψέματα για μένα γιατί δεν μπήκα στην πολιτική για να γλείφω ισχυρούς και να κάνω καραγκιοζιλίκια .
Στα « ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», όμως, στέλνω πολλές και θερμές ευχές , το κάνω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και εύχομαι τα 7 χρόνια τους να γίνουν…107, γιατί είναι αυτό που λέει ο τίτλος τους: και «ΝΕΑ» και «ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ». Μου αρέσει που δεν αναμασούν τις μπουρδολογίες των ΜΜΕ της Αθήνας, δίνουν γρήγορη πληροφόρηση και έχουν πάντα «ζουμερά» νέα από την δραστηριότητα των Θρακιώτικων επιχειρήσεων που απασχολούν κόσμο και παράγουν. Θα ήθελα να ευχηθώ στα «ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» να μείνουν όπως είναι , να συνεχίσουν να περιφρονούν ηχηρά την σαχλαμάρα των συστημικών ΜΜΕ που ασχολούνται με το “SURVIVOR”, τις βαρετές εκπομπές με την Μανωλίδου ή τον Μουζουράκη, το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα κοκ, και να συνεχίσουν έτσι φρέσκα και μαχητικά όπως αυτά τα 7 χρόνια».
Κωστής Αϊβαλιώτης
Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΟΣ

ΒενετίδηςΠοτέ άλλοτε στην ιστορία της ενημέρωσης δεν υπήρχε ένα μέσο το οποίο τρύπωνε στα άδυτα της ψυχής όπου υπήρχε η πραγματική ΕΙΔΗΣΗ. Γλαφυρότητα, καυστικότητα, σαρκασμός, εγκυρότητα, εγκυρότητα συνδυάζουν ένα μίγμα άποψης, προβληματισμού και πολιτικής σκέψης παρέα με την ενημέρωση. 7 χρόνια πορείας σταθερής ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα της πολιτικής ζωής σε τοπικό περιφερειακό και κυρίως σε κεντρικό επίπεδο. 7 χρόνια παρεμβάσεων χωρίς να υποκαθιστά τις τρεις εξουσίες. 7 χρόνια στα δύσκολα της πολιτικής λόγω μνημονίων αλλά με άποψη περί «λευτεριάς «. 7 χρόνια μη κατευθυνόμενης είδησης αλλά με κατεύθυνση τα δίκαια των πολλών κυρίως αδυνάτων. Συνήθως ανά 7ετίες thraki nea επέρχονται αλλαγές, θα κλείσω με την ευχή να συνεχίσεις χωρίς να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία σου.
Κώστας Βενετίδης
Περιφερειακός σύμβουλος Έβρου τέως αντιπεριφερειάρχης ΠΑΜΘ.

 

ΣιδηρόπουλοςΓια την αφοσίωση στην είδηση
Το ταξίδι του thrakinea και του Γιαννη Τομαδάκη, ξεκίνησε την ίδια χρονική περίοδο με ένα αντίστοιχο δικό μου και προφανώς, όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από την επαγγελματική καθημερινή μου τριβή παρακολουθώ το site και μια αίσθηση ότι βαδίζει στον ίδιο δρόμο με μένα και άρα με ενδιαφέρον για τις καθημερινές του μάχες για τις ανάγκες της ενημέρωσης.
Πίσω από τα site βρίσκονται άνθρωποι και ο τρόπος με τον οποίο οι αναγνώστες-οι χρήστες, αναπτύσσουν μια αμφίδρομη σχέση και εμπιστεύονται, συναρτάται άμεσα με το είδος της αφοσίωσης που δίνουν οι άνθρωποι που είναι από πίσω. Και αυτό είναι κάτι πρόδηλο γιατί οι άνθρωποι που δημιουργούν πίσω από το thrakinea.gr , δεν αντιγράφουν και δεν προσθέτουν έναν ακόμη ανέμελο, αχρείαστο, η προσβλητικό τίτλο για να τραβήξουν την προσοχή μέσα σε αυτή την παραζάλη που έχει καταβάλει την διαδικτυακή ενημέρωση αλλά είναι από τους λίγους που έχουν απομείνει να παράγουν πρωτογενή ενημέρωση, να σέβονται τους αναγνώστες τους και να γράφουν για αυτούς με μετριοπάθεια και ακρίβεια και όχι για τη ματαιοδοξία και την αυτοπροβολή τους.
Γι΄αυτό λοιπόν παρακολουθώ με ενδιαφέρον κάθε μέρα το thrakinea.gr γιατί ξέρω ότι κάποιοι εργάστηκαν για να φέρουν τις ειδήσεις στον κόσμο και αξίζουν κάθε κλικ που αφιερώνω. Δεν είναι κατόρθωμα να κάνεις τη δουλειά σου όπως όλος ο κόσμος αλλά όσο να’ναι, στη δική μας δουλειά αυτό δεν είναι δεδομένο εδώ και χρόνια.
Χρόνια πολλά λοιπόν και εμπρός για τα επόμενα ορόσημα και τα επόμενα ταξίδια. Με δουλειά και εντιμότητα όπως πάντα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διαχειριστής xanthi2