20170812_195217_wmΠρωτοφανές δεν είναι, καθώς περιστατικά με συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται ότι αυνανίζονταν σε δημόσιο χώρο, έχουν καταγραφεί σ’ όλη τη χώρα.
Αλλά και στην Ορεστιάδα, έχουν γίνει αντίστοιχα περιστατικά, ενώ πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, είχαν συλληφθεί δύο άνδρες, να προχωρούν σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο, με την υπόθεση να λαμβάνει διαστάσεις.
Η υπόθεση του 50χρονου ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι αυνανίζονταν στο αυτοκίνητό του, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αυγουστιάτικη περίοδο.
Όλα ξεκίνησαν, όταν καταγγέλθηκε στην αστυνομία από πολίτη, ότι ένας άνδρας αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς ο πολίτης που έκανε την καταγγελία, έδωσε κατάθεση, βάσει της οποίος σχηματίστηκε η δικογραφία. Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ενδιαφέρον από δω και πέρα, παρουσιάζει η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Πάντως, η περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, είναι γνωστό, ότι αποτελεί σημείο συνάντησης για ζευγαράκια, όπως και άλλες ερημικές περιοχές βέβαια κυρίως όταν πέφτει το σκοτάδι.

Διαβάστε: Οι μαλάξεις των γεννητικών οργάνων τους έστειλαν κρατητήριο (φωτογραφία)