βιομηχανικήΣε επιφυλακή το εργατικό κέντρο Έβρου.

Σε αναστάτωση βρίσκονται 58 εργαζόμενοι βιομηχανικής μονάδας η οποία εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης. Στους εργαζόμενους έχουν φτάσει πληροφορίες ότι το εργοστάσιο MAΪΛΛΗΣ θα κλείσει τους επόμενους μήνες.
Προς το παρόν οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες, όμως όλα τα μηνύματα δείχνουν ότι οι εξελίξεις δεν είναι ευνοϊκές. Επαφές για το θέμα έχει και το προεδρείο του εργατικού κέντρου Έβρου προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συμβαίνει και αν υπάρχει ενδεχόμενο η μονάδα να παραμείνει στην περιοχή και να μη μεταφερθεί στο εξωτερικό όπως ακούγεται.
Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Έβρου Στάθη Ασπιώτη, ο οποίος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και μάλιστα θα επισκεφτεί το εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη, προκειμένου να συνομιλήσει με εργαζομένους και να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα.

Ο όμιλος διατηρεί εργοστάσιο και στα Οινόφυτα Αττικής, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Πριν τρία χρόνια η Μ.Ι.MAΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ και η θυγατρική της STRAPTECH ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, είχαν προχωρήσει σε εθελουσία στο εργοστάσιο της Αλεξανδρούπολης.