Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου! Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας κυριεύει όλους, με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του, τα τραγούδια και τις μελωδίες του, τα δώρα και τα στολίδια του. Μας κάνει να νιώθουμε όλοι ελεύθεροι, να γίνουμε πάλι παιδιά!
Το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ανοίγει και φέτος, για 4η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί, με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου:
ΚινήΣου» σε συνεργασία με τους συλλόγους «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους τοπικούς συλλόγους, το ΚΑΠΗ Σουφλίου και με την Συνδιοργάνωση του Δήμου Σουφλίου και της Περιφέριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από τις 23 έως τις 26
Δεκεμβρίου το «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε» φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να μυήσει τον επισκέπτη στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.
Η θεματολογία του πάρκου μας είναι φυσικά, και για φέτος, βγαλμένη από τα αγαπημένα μας παραμύθια. Στόχος των μικρών μας φίλων θα είναι να καταφέρουν να μετατρέψουν σε «καλούς»… όλους τους «κακούς ήρωες» των παραμυθιών, δείχνοντάς τους αγάπη, αλλά και με μια
μικρή δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας!!!
σαν παραμύθιΟι δραστηριότητες και τα διαδραστικά θεματολογικά εκθέματα θα περιλαμβάνουν:Το ταχυδρομείο των ξωτικών, το σπίτι της Σταχτοπούτας, το καράβι του Πίτερ Πάν, το Μαγεμένο Δάσος, το σπίτι των LooneyTunesμε την συμβολή του συλλόγου ΑΜΕΑ «Νήμα Ζωής», το ζαχαρόσπιτο, τα παραδοσιακά Χριστούγεννα στο σπίτι του Τζίβρε, τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας με τη συμβολή του φιλοζωικού συλλόγου «ΝοιάΖΩμαι»
χρονιά!
Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Ταυτό παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών,
υπαίθρια παιχνίδια σε θερμαινόμενους χώρους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυ PopCorn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!
Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί
μία αξέχαστη γιορτή!
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ : 23/12 στις 18:30
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ :
Στο βιομηχανικό συγκρότημα