κομοτηνή Που απαγορεύεται η στάθμευση.

Κατά την συνεδρίαση της 28ης Νοεμβρίου 2017 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κομοτηνής με την υπ΄αριθ.380/2017 απόφασή του ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα της οδού Εγνατίας, ήτοι σε όλο το μήκος της οδού Εγνατίας πλην των κατασκευασμένων εσοχών όπου θα επιτρέπονται η στάση και η στάθμευση.
Την επέκταση του χώρου εισόδου εξόδου οικοδομής επί της Λ Ηρώων 108 – Αθ. Μαλετσίδη, ώστε αυτή να καλύπτει το 50% της όψης της οικοδομής επί της οδού Αθ. Μαλετσίδη.
Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης μπροστά από την δυτική είσοδο του Νεκροταφείου Μέστανλη.
Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οικοδομής επί της οδού Κουντουριώτη 64.
4. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Δομεστίχου μπροστά από την είσοδο του 3ου Νηπιαγωγείου, για εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ.
5. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της οικοδομής επί της οδού Κούλογλου 2 & Γ. Νικολάου.
6. Τον καθορισμό θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Αγχιάλου στο τμήμα από την οδό Ελευθερίου Ψάλτη έως είσοδο ΣΟΑ. Η ακριβής θέση και οι διαστάσεις θα καθορισθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.