Κίνδυνος ατυχήματος.

Ο δρόμος Φυλάκιο – Βάλτος, μπορεί να είναι κλειστός, καθώς γίνονται εργασίες για την αποκατάστασή του, σήμανση μπορεί να έχει τοποθετηθεί, ακόμα και με χώμα έχει κλείσει, όμως οδηγοί βρίσκουν διέξοδο και περνούν.
Στο thraki Νεα, έφτασαν καταγγελίες για τη σήμανση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου, καθώς πολλά σήματα έχουν εξαφανιστεί, ενώ όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ακόμη και το χώμα με το οποίο έχει σφραγιστεί η είσοδος στο δρόμο, έχει απομακρυνθεί.
Φυλάκιο ΒάλτοςΑναζητώντας να βρούμε το τι ακριβώς συμβαίνει, πληροφορηθήκαμε ότι συνεχώς μπαίνουν σήματα, πέρα από τα σταθερά που υπάρχουν από την έναρξη των εργασιών, το πρώτο που συναντά κάποιος που βγαίνει από την Ορεστιάδα, είναι στο ύψος της γέφυρας της παράκαμψης της πόλης, τα σήματα απομακρύνονται, πιθανώς από άτομα τα οποία θέλουν να κάνουν χρήση του δρόμου.
Αυτό όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για κάποιον οδηγό ο οποίος δε γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι κλειστός, καθώς λόγω των έργων, η άσφαλτος στο υπό κατασκευή τμήμα ξαφνικά τελειώνει και οι οδηγοί οδηγούνται σε βαθουλώματα.
Η τροχαία Ορεστιάδας έχει επισημάνει το πρόβλημα, καθώς αυτός που αφαιρεί σήματα και χώματα, θέτει σε κίνδυνο όποιον δε γνωρίζει για την εκτέλεσε των έργων.

 

φυλάκιο Βάλτος