σύλλογος επαγγελματιών και  βιοτεχνών ΤυχερούΣυνάντηση με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, είχε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επαγγελματιών και βιοτεχνών Τυχερού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την γνωριμία του κ. Τοψίδη με τη νέα διοίκηση του συλλόγου, ενώ ζητήθηκε η στήριξη του επιμελητηρίου δράσεις τις οποίες επιδιώκει για το επόμενο διάστημα να οργανώσει η νέα διοίκηση του συλλόγου.
«Ζητήσαμε αρχικά την βοήθεια του Επιμελητηρίου με την παροχή εξοπλισμού για τα νέα γραφεία του συλλόγου που θα είναι έτοιμα έως τέλος Μαρτίου. Επίσης ζητήσαμε την συνδρομή του Επιμελητηρίου στην έκδοση του επαγγελματικού καταλόγου Τυχερού που είδη ετοιμάζουμε και τέλος συζητήσαμε την δυνατότητα διοργάνωσης σεμιναρίων για την επιμόρφωση των μελών μας.
Σε όλα τα παραπάνω είχαμε θετική απάντηση από τον κύριο Τοψίδη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι το Εμπορικό Επιμελητήριο θα είναι κοντά στο Σύλλογο και στους επαγγελματίες της περιοχής Τυχερού και κυρίως μέσα από σεμινάρια και ενημερωτικές και συναντήσεις.
Ήταν μια γόνιμη συζήτηση η οποία θα βοηθήσει τους επαγγελματίες της περιοχής μας αλλά και στην καλύτερη οργάνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Τυχερού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος επαγγελματιών και βιοτεχνών Τυχερού.