καταγγελίαΣε δημόσια καταγγελία για την κατάσχεση χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό της ανάπηρης μητέρας του προχωρά αναγνώστης του thraki Νεα. Ο αναγνώστης καταγγέλλει ότι αναγκαστικά συνδικαούχος στον λογαριασμό της μητέρας του μπήκε ο αδελφός του προκειμένου να τον διαχειρίζεται, καθώς η μητέρα του είναι ανάπηρη. Από τον λογαριασμό όμως, στον οποίο γίνεται κατάθεση της σύνταξης της ηλικιωμένης, χρήματα έκαναν φτερά, λόγω κατάσχεσης για χρέη του γιου της ηλικιωμένης προς την εφορία.
Διαβάστε τι καταγγέλλει ο αναγνώστης μας:

Θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα σχετικό με τις κατασχέσεις λογαριασμών που συνέβη στην ανάπηρη 80% και 81 ετών μητέρα μου.
Αν θέλετε να το ανά δείξετε γιατί πρόκειται περί ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αδικίας ,για να μην πω κάτι χειρότερο !!!!
Η μητέρα μου έχει έναν λογαριασμό στην Εθνική, έχοντας συνδαικαιουχο εμένα εξ αρχής, ο οποίος είναι για τη σύνταξη της.
Σύνταξη που προέρχεται από τον πατέρα μου που πληρωσε 38 έτη και συνταξιοδοτηθηκε το 1985 σε ηλικία 60 ετών και ήταν περίπου 750€ με το ΕΚΑΣ, την οποία έκοψαν οι αριστεροί αυταπατωμενοι στα 370€ !!!!!!
Η μητέρα μου προ δύο ετών είχε ένα βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο . ……..με αποτέλεσμα να χρήζει καθημερινά βοήθεια !!
Στο προαναφερθέν τραπεζικό λογαριασμό, προ ενός έτους, αναγκαστικά προσθέσαμε τον αδερφό μου λόγω του ότι κατοικεί μαζί με την μητέρα μου ώστε να μπορεί να πληρώνει τις οποίες υποχρεώσεις της, λόγω του ότι η μητέρα μου πλέον είναι ανίκανη να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά . …
Ο αδερφός μου προχθές με έκπληξη διαπιστώσε ,όταν χρειάστηκε να πάρει λεφτά για να πληρώσει τις γυναίκες που φροντίζουν τη μητέρα μου, πως από τα 930€ είχαν ΚΛΑΠΕΙ από τους αριστερούς αυταπατωμενους τα 860€ για χρέη του προς την εφορία !!!!!!!
Ο λογαριασμός αυτός ανήκει στην μητέρα μου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία 20 χρόνια είναι για τη σύνταξη της και στον οποίο ο συνδαικαιουχος και οφειλετης για τον οποίο έγινε η κατάσχεση μπήκε προ ενός έτους . ……..