Η Demy ήρθε στον Έβρο για να δώσει κι όχι για να πάρει!
Το κορίτσι για τα υπέροχα μάτια και τη μεγάλη καρδιά, η Demy, απέδειξε ότι όταν επισκέπτεσαι ένα φιλόξενο μέρος, παίρνεις πολλά από αυτό.
Η κίνηση της τραγουδίστριας Deny, να προσφέρει όλη την αμοιβή της για την εμφάνισή της στον Άρδα, μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί.
Σε αντίστοιχη κίνηση προχώρησαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εμφανίστηκε στη Μύκονο, μεταφέροντας μάλιστα την ημερομηνία εμφάνισής του για να μην συμπέσει με το εθνικό πένθος.
Άλλοι καλλιτέχνες πάντως, απλά μετέφεραν τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες της Αθήνας.
Για την δύσκολη κατάσταση που βίωσαν κάτοικοι της Αττικής, μίλησε και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος εμφανίστηκε κι αυτός στον Άρδα λέγοντας: «Είμαστε εδώ σήμερα για να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης σ’ όλο τον κόσμο εκεί. Θέλω να σας πω ότι εσείς σήμερα συνδράμετε σ΄ αυτή την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων γιατί μέρος των εσόδων από αυτό το φεστιβάλ θα πάνε για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων».

Η Demy έχει σπουδάσει νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σύμφωνα με το wikipedia, η Δήμητρα Παπαδέα (γενν. Αθήνα 21 Αυγούστου 1991), ευρύτερα γνωστή ως Demy, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Απ’ την αρχή της καριέρας της έχει συγκεντρώσει 30 υποψηφιότητες για τα Demyετήσια Mad Video Music Awards. Έχει, έως τώρα, επιτυχώς κερδίσει συνολικά 11 βραβεία MAD VMA, ενώ επιπλέον έχει βρεθεί υποψήφια και έχει κερδίσει στα Mad VMA Cyprus (Βραβεία Κύπρου), καθώς επίσης και στα MTV Europe Music Awards (Ευρωπαϊκά Βραβεία) στην κατηγορία Best Greek Act ( Καλύτερη Ελληνική Δράση). Στο τραγούδι «Fallin'», στο οποίο συνεργάζεται με τους Playmen, έχει απονεμηθεί χρυσός δίσκος. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «#1» έγινε πλατινένιος. Το 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «Ρόδινο Όνειρο» ο οποίος έγινε τελικά χρυσός. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2017 με το τραγούδι This is love, κατακτώντας την δέκατη ένατη θέση με 77 βαθμούς.