φελλοί φελλόςΜε αφορμή τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη και τα συνεχιζόμενες κενού περιοχεμένου αναφορές, ο διαχειριστής του thraki Νεα, Γιάννης Τομαδάκης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«Στο τέλος Αυγούστου, όταν θα τελειώσουν οι διακοπές τους, οι δύο στρατιωτικοί θα παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Μέχρι τότε, δεκάδες σωτήρες, θα αναφερθούν στην περιπέτειά τους. Επειδή όλοι εμείς δεν περιμένουμε σωτήρες, απλά τους αγνοούμε. Η κράτηση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, δε θα λήξει ούτε με ευχετήριες κάρτες, ούτε με αναφορές στα πανηγύρια, ούτε με πανό που σηκώνουν κάποιοι για να φωτογραφηθούν από κάτω. Δυστυχώς είναι θέμα μόνο κυβέρνησης, στην οποία πρέπει να απευθύνονται οι διάφοροι σωτήρες. Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ή άλλης εκμετάλλευσης. Ντροπή και αίσχος.
Υ.Γ. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχιστεί, δεν ξεχνάμε, αλλά απομονώνουμε τους λαϊκιστές, τυμβωρύχους και φελλούς».