Δήμος ΚομοτηνήςΣύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 20 Αυγούστου 2018, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 7.00 το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

Αποδοχή ή μη συνεργασίας του Δήμου Κομοτηνής με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και τη σύνταξη προς υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και υποβολή πρότασης χρηματοδότησης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον ΄Αξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομειακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομειακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότια Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στην πρόσκληση με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»
΄Εγκριση ή μη της υπ. αριθμόν 165/2018 του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ «περί προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Κομοτηνής».
Έγκριση ή μη επιχορήγησης του πολιστικού Συλλόγου Εβριτών Ν.Ροδόπης.
Έγκριση ή μη επιχορήγησης του αθλητικού συλλόγου Γ.Α.Σ. Κομοτηνής.
Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης του χώρου των μαγειρείων του κτιρίου Φιλοξενίας και σίτισης απόρων και αστέγων του Δήμου Κομοτηνής στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής.
Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης δημοτικής κοινόχρηστης έκτασης 1,00 τ.μ. επί της οδού Βύρωνος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης-Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας.
Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης αθλητικού χώρου – γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Κάλχαντος του Δήμου Κομοτηνής στο Αθλητικό Σωματείο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ, για τη συμμετοχή σε αγώνες ποδοσφαίρου κυπέλλου και πρωταθλήματος ερασιτεχνικών κατηγοριών της Ε.Π.Σ.Θράκης περιόδου 2018 – 2019»
Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Κομοτηνής σε Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης κλπ. περιόδου 2018-2019.
Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους κοινόχρηστου χώρου διαμορφωμένου ως πλατεία επί της οδού Β.Παύλου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
΄Εγκριση ή μη παραχώρησης χώρου εγκατάστασης σταθμού διανομής φυσικού αερίου στην εταιρεία ΔΕΔΑ Α.Ε.
Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας εμποροπανηγύρεως κατ΄αρθρο 7 του Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας της εμποροπανηγύρεως της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου.
Καθορισμός τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων στο πλαίσιο θεσμοθετημένης εμποροπανηγύρεως της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου επ΄ευκαιρία του εορτασμού της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος για το έτος 2018.
΄Εγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού Ν.Ζωίδη και των πέριξ αυτής οδών.
Απευθείας εκμίσθωση ή μη του Κυλικείου ευρισκομένου εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Κομοτηνής.
Τριμηνιαία έκθεση υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Β΄τριμήνου 2018 (υπ΄αριθμ. 162/2018 ΑΟΕ).
Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 για 6η φορά (υπ΄αριθ. 163/2018 ΑΟΕ).
Τροποποίηση της αριθμ. 220/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Κομοτηνής με δημοπρασία.
Έγκριση διενέργειας της εργασίας «Προβολή ενημερωτικού σποτ για την ορθή χρήση του ποδηλατοδρόμου»
Διαγραφή ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ.
Διαγραφή ή μη & επαναβεβαίωση ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν Παραβάσεις ΚΟΚ και Τέλη Λαϊκής Αγοράς.
Επιστροφή ή μη αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών λόγω αχρεώστητης καταβολής επιδόματος τυφλότητας/οπτικής αναπηρίας από Χ.Τ. του Σ. για την υπό δικαστική συμπαράσταση κόρη του δικαιούχου του επιδόματος Χ.Τ.
Επιστροφή ή μη αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών λόγω αχρεώστητης καταβολής επιδόματος βαριάς αναπηρίας από την Ν.Ρ.Ε του Χ.
΄Εγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης του Δημάρχου για υπηρεσιακούς λόγους.
Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης του Ειδικού Συμβούλου του Δήμου Κομοτηνής για υπηρεσιακούς λόγους.
Επεκτάσεις δικτύου Δ.Ε.Η. σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, και ηλεκτροδοτήσεις ακινήτων ευθύνης Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της εργασίας με τίτλο Παροχή Υπηρεσιών Συγκοινωνιακού Έργου ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.
Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
΄Εγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών των εργασιών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών / υπηρεσιών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών εργασιών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών των εργασιών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση 5ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2017».
Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2017.
Έγκριση ή μη πραγματοποίησης δαπάνης έργων Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2018.
΄Εγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Κομοτηνής.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ