Μεγαλειώδης πολιτική συγκέντρωση Σκινδρή, ο οποίος αναδεικνύεται σε πολιτικό ρήτορα!
Απίστευτες ατάκες εκτόξευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκινδρής. Ο κ. Σκινδρής, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα διεκδικήσει τον δήμο Διδυμοτείχου, αν και ξένος προς τον τόπο, πραγματοποίησεδ μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Διδυμότειχο. Αρχικά η συγκέντρωση ξεκίνησε με αγιασμό, ίσως πρωτοφανές στα τοπικά χρονικά και στη συνέχεια είχε απ’ όλα. Από ατάκες για πράσινα μαρούλια του νυν δημάρχου, μέχρι και την παραδοχή ότι ο υποψήφιος δήμαρχος μπορεί να είναι και τρελός.

Με λόγο ακατάπαυστο, και με τη μοναδική ικανότητα να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, ο Θεόδωρος Σκιδρής για μία περίπου ώρα πετροβολούσε τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη.
Αρχικά τον κατηγόρησε για το πρόβλημα της ύδρευσης και την κατάσταση του οδικού δικτύου και στη συνέχεια του ζήτησε να παραιτηθεί, λέγοντας ότι θα του κάνει προτομή στο γραφείο, θα τον παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και του λέει καλημέρα δήμαρχε, θα τον πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο.
Τις απίστευτες σε ευφυΐα και τρόπο παρουσίασης ατάκες, είναι πιθανόν να τις άκουγε και ο ίδιος ο δήμαρχος σε πραγματικό χρόνο, καθώς η συγκέντρωση διεξάγονταν λίγα μέτρα από το φαρμακείο και το σπίτι του.
Και μιας και λέμε για το φαρμακείο του δημάρχου και σ’ αυτό αναφέρθηκε ο κ. Σκινδρής, λέγοντας ότι μπορεί να τον λένε τρελό, μπορεί να είναι τρελός, αλλά αν χρειαστεί να πάρει φάρμακα δε θα τα πάρει από το φαρμακείο του δημάρχου γιατί φοβάται.
Εκεί που πραγματικά το τερμάτισε ο Θεόδωρος Σκινδρής είναι όταν είπε ότι τα πράσινα μαρούλια ο κόσμος μπορεί να μην τα φάει αυτή τη φορά.
Στο μεταξύ κατήγγειλε και παρεμβάσεις – πιέσεις σε ανωτέρους του, οι οποίες σχετίζονται με την πολιτική του δραστηριότητα.
Αξίζει να τονισθεί ότι όπως είπε, δεν πρόκειται να συνεργαστεί ούτε στον άλλο κόσμο με τον δήμαρχο, διαψεύδοντας έτσι κάθε σενάριο που έχει ακουστεί, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνταχθεί με κάποιον ο οποίος θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, που είχε συνεχώς στο πλευρό του την οικογένειά του, τόνισε ότι αγαπάει αυτόν τον τόπο, ότι δεν είναι ξένος κι ότι αγαπάει την πόλη του.
Στη συγκέντρωση, η οποία είχε μουσική υπόκρουση του «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» και τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραβρέθηκαν στελέχη των ΑΝΕΛ, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας Σκινδρή, το thraki Νεα, δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από κατοίκους του δήμου Διδυμοτείχου για το μέγεθος του κόσμου που συμμετείχε στη συγκέντρωση.
Μήπως τελικά έφτασε η ώρα του Σκινδρή;

Σκινδρής

οικογένεια Σκινδρή

Σγουρίδης ΑΝΕΛ

Σκινδρής ομιλία

Σκινδρής