Μόνο ο νυν δήμαρχος δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα είναι υποψήφιος.

Παρούσα στις δημοτικές εξελίξεις δηλώνει και η επικεφαλής του συνδυασμού «Βήμα Εμπιστοσύνης» Βάγια Καραφεϊζη. Η κα. Καραφεϊζη, η οποία πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με μέλη του συνδυασμού της και ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει ξανά το δήμο Διδυμοτείχου, καταθέτει πρόταση για δημιουργία συνδυασμού ο οποίος θα έχει ενωτικό χαρακτήρα.
Με αφορμή τη συμμετοχή της ως πολίτης στην συγκέντρωση του πρώην δημάρχου, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι θα διεκδικήσει το δήμο, Χρήστου Τοκαμάνη, η Βάγια Καραφεϊζη σε δήλωσή της αναφέρει:

Στις 30 -9-2018 κάναμε δεκτό το κάλεσμα του κυρίου Χρήστου Τοκαμάνη και παρεβρεθηκαμε στην συζήτηση που έγινε στο Πλωτινη για θέματα που αφορούν την πόλη του Διδυμοτείχου και της περιφέρειας.
Η παρουσία μας ήταν καθαρά θεσμική.
Πρότασή μας ήταν η δημιουργία ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει το Δήμο Διδυμοτείχου με χαρακτήρα ενωτικό μπροστά στα πολλά προβλήματα του Δήμου.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσία νέων ανθρώπων στον πολιτικό στίβο.
Δηλώνουμε παρών στις πολιτικές εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής δήλωση του νυν δημάρχου για το τι θα κάνει δεν είναι γνωστή, αν και οι περισσότεροι θεωρούν σχεδόν βέβαιη την υποψηφιότητά του, για να ολοκληρώσει το έργο του, με τρίτη θητεία.