Εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου και των οργάνων του ιατρικού συλλόγου Έβρου, θα πραγματοποιηθούν στις 21 Οκτωβρίου. Την προεδρία του ιατρικού συλλόγου θα διεκδικήσουν ο Ανδρέας Παπανδρούδης και ο Σάββας Δευτεραίος, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Βάρναλης δε θα είναι υποψήφιος.
Η ανεξάρτητη ενωτική ιατρική κίνηση έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό της.

Οι υποψήφιοι της ανεξάρτητης ενωτικής ιατρικής κίνησης είναι:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΔΣ

ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔ/ΧΟΥ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α΄ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΛΙΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΜΠΑΔΙΑΝΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Α’ ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Κ.Υ. ΟΡ/ΔΑΣ
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α’ ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Π. Ι. ΑΝΘΕΙΑΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΣΙΤΖΙΜΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΙΣ

ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α’ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΛΙΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΣΤΑΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΣΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔ/ΧΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΠΟΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡ/ΔΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Α’ ΕΣΥ – ΠΓΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΣΧΟΙΝΑ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΦΙΝΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡ/ΔΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ – Δ/ΝΤΗΣ ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Κ.Υ.ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΜΠΕΔΡΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡ/ΔΑ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΡ/ΔΑ
ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α’ ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Π.Ι. ΚΥΠΡΙΝΟΥ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΣΚΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΝΝΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΣΟΥΦΛΙ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α’ ΕΣΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔ/ΧΟΥ
ΤΖΙΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΔ/ΧΟ
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης και Υποψήφιος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου: Ανδρέας Παπανδρούδης

Στην εκλογική της διακήρυξη η ανεξάρτητη ενωτική κίνηση αναφέρει:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
φθάνοντας στο τέλος της 4ετούς αυτή τη φορά θητείας μας στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, ως Ανεξάρτητη Ενωτική Ιατρική Κίνηση, η παράταξη η οποία αποτελούσε τη μεγάλη πλειοψηφία στο ΔΣ (11 από τα 13 μέλη) και στην εκπροσώπηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) (9 από τους 10 εκπροσώπους), αισθανόμαστε την ανάγκη και υποχρέωση να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αρχικά, θα μας επιτρέψετε έναν πολύ σύντομο και επιγραμματικό απολογισμό του έργου μας, το οποίο επιτελέστηκε με την συνεργασία όλων των μελών του ΔΣ υπό τον άριστο συντονισμό του απερχόμενου Πρόεδρου, Π. Βάρναλη.
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, πολλές και δύσκολες. Στον κλάδο των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών, κυρίως από το 2011 με τη δημιουργία του ΕΟΠΥΥ, την άκρατη απελευθέρωση του ιατρικού επαγγέλματος αλλά και όλους τους ερασιτεχνικούς πειραματισμούς που ακολούθησαν από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι αλλαγές που επήλθαν ήταν πολύ μεγάλες και η επιδείνωση της θέσης των γιατρών ραγδαία και μεγάλη έως δραματική. Τις συνέπειες τις ξέρουμε όλοι γιατί τις ζούμε.
Στον χώρο των νοσοκομειακών γιατρών (ΕΣΥ και Πανεπιστημιακών), επίσης πολλά προβλήματα, με σημαντικότατες ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού, τις αμοιβές να πέφτουν σε εξευτελιστικά επίπεδα ενώ ταυτόχρονα λόγω της κρίσης το έργο τους αυξήθηκε δυσανάλογα, με την τάση του πληθυσμού λόγω της κρίσης να απευθύνεται κυρίως στις Δημόσιες δομές υγείας.
Σε όλες αυτές τις καταστάσεις αγωνιστήκαμε με κάθε τρόπο και προς όποια κατεύθυνση κρίθηκε σκόπιμο. Με προτάσεις συγκεκριμένες, έγγραφα, υπομνήματα, παραστάσεις, για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους των γιατρών.
Ενδεικτικά, για τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς, αγωνιστήκαμε σε σύμπνοια με τον ΠΙΣ, για ένα σύστημα όπου θα υπάρχει ελεύθερη ένταξη όσων γιατρών επιθυμούν, αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση, αλλά και συμβάσεις έντιμες και ισοβαρείς, οι οποίες θα προβλέπουν ρήτρα και για τα δύο μέρη σε περίπτωση παραβίασης όρων της σύμβασης και όχι μόνο στους γιατρούς που εντελώς αναίτια, άδικα και μονομερώς επιβάλλονται συνήθως από την Πολιτεία. Καταθέσαμε προτάσεις στον ΠΙΣ, τόσο με έγγραφα όσο και με εισήγηση (πάντα) στις Γενικές Συνελεύσεις, με αρκετές από τις προτάσεις μας να γίνονται αποδεκτές από τη ΓΣ του ΠΙΣ (όπως η δυνατότητα αποζημίωσης του ασθενή όταν επισκέπτεται μη-συμβεβλημένο ιατρό, στο ύψος της αμοιβής του ΕΟΠΥΥ).
Με τα προβλήματα των Δημόσιων δομών Υγείας (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) και των λειτουργών της και δη των γιατρών, ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα, σε σταθερή βάση όλα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς προβλήματα, ενίοτε σοβαρά, ανέκυπταν συνεχώς. Η υποστελέχωση όλων των δομών και η ατελέσφορη συχνά προσπάθεια κάλυψης των κενών, ήταν ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε.
Επισκεφθήκαμε τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού μας, από τα Δίκαια έως και τη Σαμοθράκη, και πετύχαμε την παρουσία για πρώτη φορά του Προέδρου και μελών του ΔΣ του ΠΙΣ στην ακριτική περιοχή μας, με σκοπό να δουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που τους εκθέταμε τόσο με έγγραφα όσο και στις εισηγήσεις μας στις Γενικές Συνελεύσεις και να πιέσουν στη συνέχεια την πολιτική ηγεσία για την επίλυσή τους. Αντισταθήκαμε στην προσπάθεια αποδυνάμωσης των δύο νοσοκομείων, όποτε επιχειρήθηκε μετακίνηση προσωπικού με σκοπό να καλύψει κενά εκτός του νομού μας. Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να εφαρμοστούν πρωτοποριακές δράσεις και επεμβατικές τεχνικές στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πιέζοντας την πολιτική ηγεσία να τις εγκρίνει, καθώς πληρούσαν όλα τα επιστημονικά και άλλα κριτήρια.
Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να ενταχθεί το μεγαλύτερο μέρος του νομού μας στις άγονες περιοχές με σημαντικά κίνητρα ειδικά για τους επικουρικούς ιατρούς.
Πετύχαμε, μετά από χρόνια προσπαθειών, να γίνει επιτέλους Άγονο το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης. Ήταν ένα πρώτο βήμα το οποίο θα ολοκληρωθεί όταν καλυφθούν οι μόνιμες θέσεις του ιατρικού προσωπικού του.
Δεν γίνεται να υπεισέλθουμε σε πλήρη περιγραφή όλων των δράσεών μας στην τελευταία 4ετία, αλλά εσείς γνωρίζετε ότι ασχοληθήκαμε με κάθε ζήτημα που απασχολούσε τους συναδέλφους, είτε γενικά είτε προσωπικά και ότι αγωνισθήκαμε με κάθε τρόπο για την ενίσχυση των Δημόσιων δομών υγείας. Καταθέτοντας ψυχή και σώμα, αναλώνοντας χρόνο προσωπικό και συχνά στερώντας τον από τη δουλειά μας και την οικογένειά μας.
Ερχόμαστε λοιπόν προς τις επόμενες εκλογές του Ι.Σ. Έβρου, στις 21 Οκτωβρίου, και ζητούμε την ψήφο σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς την Ανεξάρτητη Ενωτική Ιατρική Κίνηση. Με σημαντική ανανέωση στα ψηφοδέλτιά μας, καθώς πολλοί νέοι συνάδελφοι, συνάδελφοι που δεν είχαν ξανασχοληθεί με τον Ιατρικό Σύλλογο, θέλησαν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Με έναν νέο επικεφαλής, ως υποψήφιο Πρόεδρο, τον μέχρι σήμερα και για επτά συναπτά έτη Γενικό Γραμματέα του Ι.Σ.Ε, η επιλογή – εκλογή του οποίου έγινε μέσα από μία πρωτοποριακή, δημοκρατικότατη και διαφανέστατη διαδικασία.
Ποιες όμως είναι οι προοπτικές του Ιατρικού κινήματος και ειδικότερα του ιατρικού Συλλόγου Έβρου;
Οι καταστάσεις που ζούμε δύσκολες και συνεχώς μεταβαλλόμενες. Τι χρειάζεται και τι μπορεί να γίνει;
Η απάντηση; Ενότητα, συσπείρωση, αγώνας. Όλα όσα ζήσαμε, μας έδωσαν πολύτιμη εμπειρία, ώστε να συνεχίσουμε στο επόμενο ΔΣ αλλά και στον ΠΙΣ, με την ίδια και μεγαλύτερη μαχητικότητα, μέσα και από την συμβολή των πρωτοεκλεγμένων συναδέλφων οι οποίοι με τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους και την διάθεσή τους να προσφέρουν στον κοινό σκοπό, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας και να κρατήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου ψηλά, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο Πανελλήνιο, συνεχίζοντας τη σημαντική παρουσία και δράση που έχει ως τώρα ο Ι.Σ. Έβρου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Οι προτάσεις μας, το πλαίσιο αρχών και δράσης για την προσεχή 4ετία, μπορούν να συνοψιστούν επιγραμματικά στους παρακάτω άξονες:
Στήριξη των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών, καταθέτοντας προτάσεις για ισότιμη συμμετοχή τους σε ένα σύγχρονο σύστημα ΠΦΥ και συμβάσεις (όσων επιθυμούν) με τα ασφαλιστικά Ταμεία στη βάση των διαχρονικών θέσεων του ΠΙΣ, με όρους που θα εξασφαλίζουν την επαγγελματική τους επιβίωση
Νοσοκομειακοί (ΕΣΥ και Πανεπιστημιακοί) και ιατροί ΚΥ – ΑΙ : διεκδίκηση αξιοπρεπών αμοιβών με αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων – κάλυψη όλων των υπαρχόντων κενών με προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων. Οι πάγιες θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εξακολουθούν να ισχύουν
Αντιμετώπιση όλων των υπαρχόντων προβλημάτων καθώς και αυτών που θα προκύψουν, σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης του Ν. Έβρου, σε συνεργασία με το ιατρικό δυναμικό των μονάδων αυτών. Η αύξηση της χρηματοδότησης σε όλες τις μονάδες υγείας είναι επιβεβλημένη.
Συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ, της οποίας το έργο στην ευρύτερη περιφέρεια ΑΜΑΘ είναι αδιαμφισβήτητο και η οποία πρέπει να στηριχθεί ποικιλλοτρόπως, για να μπορεί να ανταποκριθεί στον πολύπλευρο ρόλο της
Παρουσία του Ι.Σ.Ε. στην τοπική κοινωνία του νομού, με άποψη για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Δημόσια υγεία και στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στα πλαίσια των υπαρχόντων δυνατοτήτων
Οι παραπάνω άξονες θα υλοποιηθούν σε συνεργασία τόσο με τους υπάρχοντες επιμέρους συλλογικούς φορείς των ιατρών (όπου υπάρχουν), όσο και με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, του οποίου τη στήριξη θεωρούμε αυτονόητη αλλά και θα επιδιώκουμε σε κάθε ζήτημα που θα κρίνεται απαραίτητο.
Ζητούμε την στήριξή σας, ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο και ακόμα εντονότερο ρυθμό, την προσπάθεια επίλυσης των υπαρχόντων προβλημάτων του ιατρικού κλάδου και των δομών υγείας του νομού μας.
Στις εκλογές της 21/10/2018, ζητούμε να υπερψηφίσετε τα ψηφοδέλτια της Ανεξάρτητης Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης, για τους παρακάτω λόγους:
Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα καθώς τα αντιμετωπίζαμε συνεχώς τα τελευταία 7 χρόνια, με την συμμετοχή μας στο ΔΣ και στο Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου αλλά και στη ΓΣ του ΠΙΣ
Ξέρουμε τον τρόπο να αγωνιστούμε για την επίλυσή τους
Η μαχητικότητά μας, όσων έχουμε μέχρι σήμερα διατελέσει στα όργανα του ΙΣΕ, είναι γνωστή και δεδομένη και για τη νέα θητεία
Έχουμε την μέγιστη δυνατή συνεργασία και στήριξη από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, όπου η παρουσία μας είναι ιδιαίτερα αισθητή, από 10ετίας και πλέον
Μαζί με τα ήδη διατελέσαντα και έμπειρα μέλη του ΔΣ, των εκπροσώπων στον ΠΙΣ και στα άλλα όργανα του ΙΣΕ, υπάρχει μία μεγάλη ανανεωμένη ομάδα συναδέλφων, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην παραπάνω προσπάθεια
Δεν είμαστε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο, ούτε κομματική επιλογή, καθώς σε όλα τα όργανα, υπάρχουν συνάδελφοι με διαφορετική μεν ιδεολογικοπολιτική φιλοσοφία, αλλά ένα κοινό στόχο, την προώθηση των διαφόρων θεμάτων που μας απασχολούν. Συνεχίζουμε έτσι την σύνθεση που υπήρχε στα ψηφοδέλτια των προηγούμενων εκλογών.
Στα ψηφοδέλτιά μας εκπροσωπούνται όλες οι επιμέρους επαγγελματικές ομάδες των γιατρών, οι οποίες θα μεταφέρουν τα διάφορά προβλήματα όπως οι ίδιοι τα ζουν καθημερινά
Δεσμευόμαστε για μία σταθερή σχέση και επικοινωνία με τους συναδέλφους, διατιθέμενοι να ακούσουμε για κάθε θέμα που τους απασχολεί και θεωρώντας όχι μόνο ευπρόσδεκτες αλλά και επιθυμητές τις προτάσεις για επιμέρους δράσεις.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, ξέρουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε, έχουμε την διάθεση να αγωνιστούμε και να συγκρουστούμε όπου χρειαστεί για την επίλυσή τους. Σας θέλουμε κοντά μας, τόσο προεκλογικά, να μας στηρίξετε με την ψήφο σας για να έχουμε μία ισχυρή πλειοψηφία, στο ΔΣ και στα άλλα όργανα, όσο και μετεκλογικά.
Δώστε μας τη δύναμη να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας.
Στις 21 Οκτωβρίου συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές και στηρίζουμε τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης σε όλα τα όργανα!