Κι ενώ αναμένονταν πριν λίγες μέρες η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει σε ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών, οι πολιτικές εξελίξεις έφεραν πίσω τις όποιες ανακοινώσεις.
Σ’ όλη τη χώρα οι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να είναι υποψήφιοι είναι εκατοντάδες, καθώς προβλέπουν άνετη νίκη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές και ελπίζουν και σε δική τους εκλογή.
Στον Έβρο, κατ’ επιθυμία υποψήφιοι βουλευτές, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προβάλουν τις δραστηριότητές τους και να εντείνουν τις επαφές τους με κεντρικά στελέχη τα οποία ελπίζουν ότι θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν σε ψηφοδέλτιο.
Το thraki Νεα, έχει πληροφορίες ότι όλα είναι ρευστά κι ότι εκτός από δύο ονόματα, αυτά του νυν βουλευτή και της Έλενας Σώκου, όλα τα άλλα είναι ρευστά και θα παραμείνουν μέχρι της τελευταία μέρα, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προφανώς επιθυμεί να συμπεριληφθούν άνθρωποι οι οποίοι δεν βασίζονται σε like και selfie, αλλά έχουν όρεξη για δουλειά και θα στηρίξουν το κόμμα και τον πρόεδρο και στα δύσκολα.