Το thraki Νεα, συνεχίζοντας τον διάλογο με τους υποψηφίους, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, συνομιλεί με τον υποψία δημοτική σύμβουλο Αλεξανδρούπολης Στέλλα Καραμήτρου. Η κα. Καραμήτρου, ραδιοφωνική παραγωγός, στον Status 94.2 ανεβάζει την δική της «πολιτιστική αντιπτέριση» κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00 με 22:00.

Στις προσεχείς εκλογές, θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη «Πόλη και Πολίτες».

 

 

Γιατί υποψήφια;

Διότι έχω διαμορφώσει μια πολυδιάστατη εικόνα για τις δυνατότητες, τις προοπτικές, τις ανάγκες και τα προβλήματα του δήμου Αλεξανδρούπολης και των πολιτών της και διαθέτω ιδέες, προτάσεις και σχέδια υλοποιήσιμα για την αξιοποίησή τους και την επίλυσή τους.

Γιατί με τον Βαγγέλη Λαμπάκη;

Στην κρίσιμη μεταβατική περίοδο που διανύουμε και η οποία είναι φορτισμένη με προκλήσεις και προσκλήσεις, ο δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ανάγκη την εμπειρία και όχι τα πειράματα. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι αυτός ο ηγέτης που εμπνέει και κινητοποιεί την κοινωνία, που διεκδικεί και κατακτά νίκες, που σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες υπέρ των πολιτών.

Κάνετε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα εκπομπή. Κινείστε σε διαφορετικούς ρυθμούς και στη ζωή σας;

Η εκπομπή μου στο ραδιόφωνο «κατοικεί» στον προσωπικό μου βίο.

Η ομορφιά που εκπέμπει μια γυναίκα, είναι πλεονέκτημα όταν αυτή η γυναίκα είναι υποψήφια;

Η ομορφιά σε μια γυναίκα υποψήφια από μόνη της δεν είναι συγκριτικό πλεονέκτημα. Πρέπει να συνοδεύεται από γνώση, εμπειρία αλλά και υπεύθυνη και σοβαρή στάση στα κοινωνικά δρώμενα. Τότε μόνον αποκτά θετικό πρόσημο.

Είναι η Αλεξανδρούπολη η πόλη των ονείρων σας;
Θα απαντήσω παραφράζοντας μια φράση του Γ. Σεφέρη:» Στην Αλεξανδρούπολη το θαύμα λειτουργεί ακόμα».

Μια φράση που σας χαρακτηρίζει;

Προσοχή στις επιλογές μας!