Νέος ¨συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο facebook με αφορμή κείμενο που έχει αναπαραχθεί σε μεγάλο βαθμό και αφορά σε καταγγελία μητέρας για προσπάθεια προσέλκυσης των παιδιών της.
Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:
«Σήμερα 1/2/2019 στη 13:40 στα Λουτρά, ένα λευκό φορτηγάκι σταμάτησε μπροστά στα παιδιά μιας κυρίας που τα περίμενε να γυρίσουν από το σχολείο, όταν εκείνα κατέβηκαν από το σχολικό κ τους είπε να μπουν μέσα για να διώξει -και καλά- τα δύο σκυλιά που ήταν στο δρόμο. Τα παιδια -ευτυχώς- είπαν όχι. Ο τύπος τότε, είπε πως είναι φίλος του παππού τους, αλλά τα παιδιά του είπαν ότι δεν τον εμπιστεύονται κ έφυγαν. Αυτό έγινε στη γωνία του σπιτιού της κυρίας, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία».

Το αν ισχύει ή όχι το περιστατικό, καθώς πολλά έχουν ακουστεί και δεν έχουν επιβεβαιωθεί κατά το παρελθόν δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι με αφορμή το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, οι γονείς πρέπει να μιλήσουν στα παιδιά τους, για τους κινδύνους και της επικοινωνίας με αγνώστους στο δρόμο και στο διαδίκτυο (το τελευταίο ισχύει και για τους γονείς).