Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Up Art φιλοξενεί τους Άνω Κάτω, σε μία βραδιά άνω κάτω!

Στη σελίδα του συγκροτήματος διαβάζουμε:
Οι «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» είναι μια λαϊκή μπάντα με βάση την Θεσσαλονίκη και προορισμό όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. O Νίκος, ο Δημήτρης, ο Χάρης και ο Κωνσταντίνος αποτελούν το μουσικό σχήμα που αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην δισκογραφία, έχει πετύχει να ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του. Περισσότερες από τρείς #1 επιτυχίες | περισσότερα από 1.000.000 προβολών στο YouTube.
Από το 2013 έως και σήμερα οι «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» δε σταματάνε να μας εκπλήσουν με τις μουσικές τους συνευρέσεις . Ερχονται να παρουσιάσουν τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλους μας, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ακούσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.
Το 2015 κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας τραγούδι “Τα καντήλια”, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 προβολές στο Youtube. Ένα τραγούδι που καθιέρωσε τους ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφορήσαμε το “Μη μου λες” που πρόκειται για διασκευή του “Stray” των Calexico σε παραγωγή του Ηλία Καμπακάκη.
Τον Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφορήσαμε το “ Σαν Σταρ του Σινεμά”. Ένα τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή σε μιά επανεκτέλεση κ παραγωγή από την «Plus Rec»..!