Με αέρα νίκης, εμφανίστηκε στον Έβρο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε χθες σε κομματικό ακροατήριο κατηγορώντας από το πρώτο λεπτό της ομιλίας του, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και ειδικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Θέλοντας μάλιστα να δείξει ότι το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα, αναφέρθηκε σε ιστορικές μορφές της αριστεράς, όπως τον Ηλία Ηλιού, τον Λεωνίδα Κύρκο και τον Γιάννη Ρίτσο, λέγοντας ότι δε θα μπορούσες να πεις για κάποιον από αυτούς ότι είναι γελοίος, καθώς θα έλεγαν εσένα γελοίο.
Στο μεταξύ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους. Το πρώτο ταξίδι το έκανε με πολεμικό, το δεύτερο σε οικονομική θέση, φωτογραφία για το τρίτο ταξίδι δεν είδαμε, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε στους οπαδούς του κόμματος τα οποία γελούσαν με τις ατάκες τους, ότι έχουν πληρώσει μόνο για καύσιμα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Την ομιλία του την έκλεισε με την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογές το 2019.
Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, για τη νίκη του οποίο εμφανίστηκε σίγουρος, λέγοντας μάλιστα «πεπρωμένο φυγείν αδύνατο».
Όσον αφορά στη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τους φόρους και εκφράστηκε θετικά, χωρίς όμως να δεσμευτεί στο αίτημα που του κατατέθηκε από το δικηγορικό σύλλογο ΟΡεστιάδας για δημιουργία φυλακών στην περιοχή.