Με μοναδικό σκοπό μου την πρόοδο και την ευημερία τόσο του Έβρου, όσο και ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διεκδικώ στις επερχόμενες εκλογές μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο. Προσωπικά, θεωρώ “κλειδί”, της οικονομικής ανάπτυξης, τον αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας κατά τα επόμενα χρόνια.

Αφουγκραζόμενος, λοιπόν τις ανάγκες των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και έναν τόπο που συνεχώς θα αναπτύσσεται, θα συμμετέχω στην κρίσιμη εκλογική αυτή μάχη για να εκφράσω τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων του τόπου μου.

Στόχος μου να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα, να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυσή τους.

Κυριότερο μέλημά μου, η δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, στη χρήση επιτυχημένων και βιώσιμων αρχών ανάπτυξης σε ό,τι αφορά τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές ,τις μελέτες και τα έργα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.