Για πρώτη φορά είναι υποψήφιος ο Στέφανος Καραλελέκης. Ο κ. Καραλελέκης, είναι στο ψηφοδέλτιο του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου «Απ’ την Αρχή» και εξηγεί τους λόγους της απόφασής του.

Στο Διδυμότειχο γνωριζόμαστε λίγο πολύ οι περισσότεροι μεταξύ μας. Δε θέλω λοιπόν να σας πω για μένα. Γνωρίζετε άλλωστε, ότι με τα κοινά δεν έχω ασχοληθεί ξανά, παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις.
Ο λόγος που αποφάσισα να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου “Απ’ την Αρχή”, είναι ένας. Το Διδυμότειχο πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.
Πρέπει να δημιουργηθεί ένα άλλο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον το οποίο θα επιτρέψει σ’ όσους δεν έφυγαν να ζήσουν αξιοπρεπώς και με ελπίδα.
Δεν θέλω να αναλύσω το τι έχει συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες στο δήμο. Τα γνωρίζουμε όλοι.
Προσωπικά όμως πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Σας ζητώ να στηρίξουμε τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, όχι για εμάς, όχι για τον εαυτό μας, όχι για τον συγγενή που του έταξαν κάτι.
Σας ζητώ να ψηφίσουμε συνειδητά το συνδυασμό “Απ’ την Αρχή”.
Απευθύνομαι προσωπικά σε κάθε έναν δημότη Διδυμοτείχου και του ζητώ να σκεφτεί το πως θέλει να είναι στο άμεσο μέλλον ο δήμος. Να σκεφτεί αν το παιδί, το εγγόνι του, πρέπει να έχει μία άλλη ευκαιρία. Την τελευταία ευκαιρία.
Όχι για εμένα, όχι για εσένα. Για τον δήμο Διδυμοτείχου.
Στέφανος Καραλελέκης