Το Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ-Φωτεινή Σκαρλακίδου και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, στο ΤΑΡΑΤΣΑ BOOK BAR, στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46) τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 20:00. Την εκδήλωση θα προλογίσει η συγγραφέας Ελένη Συράκη. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Το Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ (Ι. Φραγκούλη 14, Διδυμότειχο, τηλ.: 25530 26540) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, στο RestoBar ΖΑΜΑΝΘΑ (Δημοκρατίας 45, Διδυμότειχο) την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 20:00. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αναγνωστοπούλου Μαρία, εκπαιδευτικός, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Μάρκου, αναγνώστρια. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, στην αυλή του Βαρόσι Art Café (Τσανακλή 8, Κομοτηνή, τηλ.: 2531 033937) την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 20:00. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Λεύκη Σαραντινού (φωνή) και ο Βασίλης Βαφειάδης (κιθάρα). Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.