Πηγές ΝΔ: Όχι πολιτευτές σε θέση διοίκησης στα νοσοκομεία του Έβρου

Μετά τον ορισμό της διοίκησης του ΟΛΑ, η κυβέρνηση έδειξε ότι αποστασιοποιείται (μερικώς τουλάχιστον) από παλαιότερες τακτικές να στηρίζονται όσοι δεν εκλέγονται βουλευτές, αν και η συγκεκριμένη περίπτωση έχει μία ιδιαιτερότητα. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κώστα Χατζημιχαήλ, ο οποίος φημολογούνταν ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής, είχε μάλιστα τυπώσει και κάρτες υποψηφίου βουλευτή, αλλά τελευταία στιγμή έμεινε απέξω.
Ο κ. Χατζημιχαήλ, κράτησε χαμηλούς τόνους μέχρι τις εκλογές, ενώ θα έλεγε κανείς ότι και μέχρι τον διορισμό του ήταν αποστασιοποιημένος, από δημόσιες εκδηλώσεις.
Φαίνεται ότι είχε κάποιου είδους διαβεβαίωση ότι μετά τις εκλογές θα αναλάβει κάποιο σημαντικό πόστο, διαβεβαίωση που ίσως να μην την διέρρευσε, καθώς η προηγούμενη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, δεν αποτυπώθηκε.
Τώρα για το αν θα φανεί άξιος της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΟΛΑ θα φανεί από το αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, αναμένονται οι διορισμοί και των διοικητών των δύο νοσοκομείων του Έβρου. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από πηγές της Νέας Δημοκρατίας, θέση δε θα αναλάβουν στελέχη που ήταν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Έβρο. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα μάλιστα έλεγαν για διορισμό ακόμη και μη Εβριτών, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί, καθώς φαίνεται ότι οι αντιδράσεις που θα προκαλούνταν από μία τέτοια απόφαση στις τοπικές κοινωνίες, δε θα μπορούσαν να ΧΑΤ.
Σε κάθε περίπτωση θα έχουν ενδιαφέρον τα ονόματα των νέων διοικητών, αλλά κυρίως των αναπληρωτών τους.
Μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή τους, ο καθένας μπορεί να λέει και να ελπίζει όπου θέλει. . .