Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 29 Οκτωβρίου 2019, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 20.00 σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

Υποβολή ή μη αιτήματος χρηματοδότησης στην πρόσκληση VΙΙΙ για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι στον Άξονα προτεραιότητας: «Ανέγερση ή / και αποκατάσταση δημοτικών κτιρίων», με τίτλο: «Αξιοποίηση/αποκατάσταση εμβληματικών κτιρίων Δημοτικής Περιουσίας».
Παροχή εξουσιοδότησης στο Δήμαρχο για την υπογραφή του δανειστικού συμβολαίου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
Παραχώρηση ή μη της χρήσης σχολικού χώρου του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής στην Ορχήστρα κρουστών δρόμου «DUMDA KOMO».
Εκμίσθωση ή μη τριών (3) κοινόχρηστων δημοτικών χώρων επί της Κεντρικής Πλατείας Ειρήνης Κομοτηνής για ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Συντηρήσεις Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Κομοτηνής, Αιγείρου και Ν. Σιδηροχωρίου για το έτος 2020».
΄Εγκριση εισόδου-εξόδου στο ευρισκόμενο αγροτεμάχιο επί της Εθνικής οδού 2 Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης στην κτηματική περιοχή Κομοτηνής.
Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».
Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Συντηρήσεις Κτιρίων Ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής 2017».
΄Εγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Συντηρήσεις κτιρίων ευθύνης Δήμου Κομοτηνής 2018-2019».
Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης.
Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Κομοτηνής στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής ΄Ενωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕΔ-Α.Μ.Θ.) για τη δημοτική περίοδο 2019-2023.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ε