Αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας εντός του ελληνικού εδάφους στην οριογραμμή με την Τουρκία. Αστυνομικοί παραμένουν παραταγμένοι για να αποτρέψουν την είσοδο ατόμου το οποίο σύμφωνα με ΜΜΕ της Τουρκίας είναι τζιχαντιστής έχει διαβατήριο των ΗΠΑ και αραβική καταγωγή.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι Τούρκοι το πρωί επιχείρησαν μέσω των Καστανεών να εκδώσουν το άτομο αυτό στην Ελλάδα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, ενώ το απόγευμα ο φερόμενος ως τζιχαντιστής προσπάθησε μόνος του να να μπει στη χώρα μας κάτι το οποίο δεν κατάφερε και επέστρεψε στην Τουρκία. Για ώρες ο φερόμενος ως τζιχαντιστής παρέμεινε μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αστυνομικών στην οριογραμμή. Η Τουρκία κράτησε για δύο ώρες περίπου στα σύνορα της κλειστά, ενώ από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει περάσει ούτε ένα τούρκικο αυτοκίνητο από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Το άτομο φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην Αδριανούπολη παρόλα αυτά τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένουν ισχυρά και οι εντολές που έχει η αστυνομική δύναμη είναι να μην περάσει το άτομο αυτό στην Ελλάδα, με κανεναν τρόπο. Τα μέτρα της αστυνομία θα παραμείνουν ισχυρότατα για πολλές ώρες.