Κάλεσμα συμμετοχής στην πορεία που διοργανώνει η επιτροπή αγώνα φοιτητών Ορεστιάδας για την 17η Νοέμβρη.

46 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου τιμάμε τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας που εξεγέρθηκε ενάντια στη Χούντα των συνταγματαρχών και πάλεψε για τα δικαιώματα των φοιτητών, μαθητών και εργαζομένων. Τιμάμε την πάλη όσων βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, δώσανε τη ζωή τους κατά την 7ετή δικτατορία.
Ο αγώνας του Νοέμβρη μας εμπνέει και μας διδάσκει ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος όσο ισχυρός και αν φαίνεται, ότι υπάρχει και άλλος δρόμος από τον δρόμο της υποταγής και είναι ο δρόμος του αγώνα για μόρφωση, σπουδές με δικαιώματα, ελευθερία και ειρήνη.
Το σύνθημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία παραμένει επίκαιρο σε μία εποχή που κεκτημένα δεκαετιών παίρνονται πίσω ενώ εντείνεται και η επίθεση στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας. Οι φοιτητές από την αρχή της χρονιάς παλεύουμε για τις ανάγκες μας και για την υπεράσπιση της ελευθερίας και του ασύλου στις σχολές.
Καλούμε σε συγκέντρωση την Κυριακή 17 Νοέμβρη στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας στις 19:00 , όλους τους φοιτητές, συλλόγους, σωματεία, φορείς αλλά και τον λαό της περιοχής προκειμένου να τιμήσουμε τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και να παλέψουμε για τα σύγχρονα δικαιώματά μας.