Μπορεί να μην το λέει ανοιχτά, δεν το κρύβει όμως. Ο Αποστόλης Δαβής, δυναμικό στέλεχος της αντιπολίτευσης του δήμου Σουλφίου, δυνατό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίαςκαι μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ ΑΜΘ έχει πολλές πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου. Ο κ. Δαβής είναι κοινό μυστικό ότι θέλει να μπει μπροστά και να διεκδικήσει το δήμο. Ο αρχηγός της παράταξής του Βαγγέλης Πουλιλιός, είναι δύσκολο να διεκδικήσει ξανά το δήμο και ο Δαβής στήνει το έδαφος. Μες στην παράταξή του μπορεί να μην έχει πιθανότητες, οπότε είναι πολύ πιθανό να στήσει νέα παράταξη από το μηδέν.
Θα είναι ο νέος, αλλά και έμπειρος χωρίς φθορά, καθώς αποτελεί αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σουλφίου, θέση που δεν προκαλεί ούτε εντάσεις και γενικότερα εξασφαλίζει προβολή.

Το πρόβλημα όμως που εντοπίζουμε είναι ότι κάθεται στο ίδιο θρανίο (κάτι σαν συμμαθητής μας κάνει) με τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο.

Αν ο δήμαρχος το έκανε επίτηδες, ώστε η στενή τους επαφή να οδηγήσει τον Δαβή αντί για αντίπαλο δήμαρχο στην ίδια παράταξη, είναι ευφυέστατο.
Βέβαια το σενάριο αυτό δεν έχει πολλές πιθανότητες για πολλούς λόγους.

Το άλλο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι δεν έχει γίνει άλλη διαρρύθμιση του χώρου.
Τώρα βέβαια, ίσως να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ή να μην υπάρχει άλλη λύση, οπότε θα κάθονται στις ίδιες θέσεις μέχρι το τέλος της θητείας Καλακίκου.
Πάντως αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί σε κανένα δημοτικό συμβούλιο.
Πρωτοποριακό.