Την αντίδραση του πρώην αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης Νίκου Γκότση, προκάλεσε η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης για επαναφορά της σούβλα με μοσχάρι στις Φέρες. Ο κ. Γκότσης, τονίζει ότι η διαφωνία του έχει να κάνει με την ανακοίνωση του δήμου κι όχι με το δρώμενο, το οποίο στήριζε και στηρίζει.
Για το θέμα ο Νίκος Γκότσης δήλωσε:
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα το δελτίου τύπου του Δήμου μας για τον «μόσχο στην σούβλα»
Λέει το δελτίο τύπου . Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης επανέρχεται ένα πρωτότυπο και δημοφιλές δρώμενο της περιοχής των Φερών, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί το 2018. Από το 2012 που ξεκίνησε ο μόσχος στην σούβλα με πρωτοβουλία και ιδέα του αείμνηστου κτηνοτρόφου Γεώργιου Ζαφειρόπουλου ποτέ μα ποτέ δεν τολμήσαμε ως Δημοτική Αρχή να πούμε ότι αυτό το δρώμενο γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου. Πάντα μπροστά τοποθετούσαμε τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο. στην συνέχεια όλους τους Συλλόγους που συνέδραμαν ,τους ψήστες και απλώς αναφέραμε ότι γίνεται και με την στήριξη του Δήμου, καθώς ως Δημοτική Ενότητα Φερών στις Χριστουγεννιάτικες δαπάνες προϋπολογίζαμε περίπου 1000 ευρώ για το δρώμενο . Παρόλα αυτά και τι δεν ακούγαμε . Καπελώνουν την εκδήλωση. Προβάλετε η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της κτλ. Τώρα τι έγινε ; Με αυτό το δελτίο δεν καπελώνεται το δρώμενο ; Οι προηγούμενη αρχή δεν θα τολμούσε να εκδώσει τέτοιο δελτίο. Θα ήταν αιτία «πολέμου»
Εγκαταλείφθηκε λέει το 2018 . Από ποιον εγκαταλείφθηκε ; Πάντως όχι από την Δημοτική Ενότητα Φερών . Στον προϋπολογισμό του 2018 για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ανάλογη δαπάνη για το δρώμενο πάλι είχε προβλεφθεί . Άλλοι δεν θέλησαν να πραγματοποιήσουν το δρώμενο παίζοντας πολιτικά παιχνίδια σε κάτι που ξεκίνησε από κτηνοτρόφο και στηρίχθηκε μεταξύ άλλων και από τον Δήμο και την Δημοτική Ενότητα Φερών όλα τα προηγούμενα χρόνια, με σκοπό την προώθηση και προβολή των τοπικών κρεάτων. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Παρόλα αυτά στηρίζουμε το δρώμενο, γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε σε μια όμορφη ιδέα ενός συμπολίτη μας .