Την προεκλογική δέσμευσή του, ότι το στάδιο Διδυμοτείχου θα μεταφερθεί κι ότι ο χώρος θα αποδοθεί στην τοπική κοινωνία ως πάρκο, με χώρους άθλησης, περιπάτου και πλατεία, θέλει να τηρήσει ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Ο δήμαρχος έχει συζητήσει το θέμα με τους συνεργάτες του και έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις για την ανεύρεση κατάλληλου χώρου για τη κατασκευή νέου, σύγχρονου και κυρίως κατάλληλου για αθλητικές διοργανώσεις μεγαλύτερων απαιτήσεων.
Το δύσκολο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο η ανεύρεση νέου χώρου, όσο η γραφειοκρατική διαδικασία μεταφοράς του παλιού γηπέδου.
Το στάδιο που λειτουργεί, έχει προσωρινή άδεια και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Γ Εθνικής κατηγορίας.
Ένα από τα πολλά του όμως μειονεκτήματα εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι ότι βρίσκεται εντός πόλης, με δυσχέρεια ακόμη και στη στάθμευση των οχημάτων.
Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου έχει τονίσει ότι το νέο στάδιο πρέπει να βρίσκεται στις παρυφές της πόλης.

Οι διαδικασίες όμως, που πρέπει να ακολουθηθούν προβλέπεται να ολοκληρωθούν στην επόμενη δημοτική θητεία, κάτι που σημαίνει ότι θα απαιτηθούν περισσότερα από τρία χρόνια για την απόδοση του νυν σταδίου ως πλατεία και χώρους άθλησης στους δημότες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Διδυμότειχο διαθέτει «κεντρική πλατεία» μόνο στα χαρτιά, καθώς ο χώρος που θα μπορούσε να είναι η συγκεκριμένη πλατεία έχει περιοριστεί λόγω και των εργασιών που είχαν ξεκινήσει στο τέμενος Βαγιαζήτ, αλλά χρησιμοποιείται και ως δρόμος διπλής κατεύθυνσης.