Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης αποχαιρετά τη μέρα που φεύγει. Ο κ. Γκότσης μας καλεί να κρατήσουμε το τζάμι χωρίς θολούρα γιατί έξω δίνονται μάχες για την πατρίδα και τον κορονοϊο.

Ψιλοβρέχει έξω και ίσως σε κάποιους αυτό χαλάει περισσότερο την διάθεση. Η βροχή ενίοτε κουβαλά στην πλάτη της και μια μελαγχολία. Ο Κορονοοιός που σκεπάζει την χώρα και εδώ στον Έβρο, η ένταση στα σύνορα
, δημιουργούν ένα θολό τζάμι. Αν αφήσουμε την θλίψη και την κατήφεια να μας καταβάλουν, το τζάμι θα μείνει θολό. Σηκώνουμε το χέρι και καθαρίζουμε την θολούρα. Πίσω από το τζάμι θα δούμε έναν λαό και ένα Έθνος που ξέρει και το έχει αποδείξει στο παρελθόν, πως μπορεί να επιβιώνει. Θα δούμε πίσω από τζάμι του στρατιώτες μας, άνδρες και γυναίκες να βρίσκονται στα σύνορα μαζί με τους αστυνομικούς, πυροσβέστες και να περιπολούν. Τους παρατηρητές μας όλο το 24ωρο , να σαρώνουν με τις θερμικές κάμερες την Ανατολική Θράκη. Ανθρώπους αποφασισμένους στην εκτέλεση του καθήκοντος, έχοντας στο νου και την πανδημία. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με δυο εισβολείς . Αν κοιτάξουμε ξανά το τζάμι θα δούμε το υγειονομικό προσωπικό της Χώρας, στα μετόπισθεν, να δίνει την δική του μάχη για να σώσει μια ζωή, για να προστατεύσει μια άλλη. Για να γίνει όμως αυτό, πρώτα δίνουν την μάχη ώστε να κρατηθούν αλώβητοι οι ίδιοι για να μπορέσουν να προσφέρουν. Δίνονται μάχες έξω, με αυταπάρνηση από ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν στον Δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα. Από όλους αυτούς αντλούμε δύναμη. Για όλους αυτούς κρατάμε το τζάμι καθαρό χωρίς θολούρα. Έτσι βοηθάμε όλοι, ακόμη και μέσα από το σπίτι μας .
Ένας για όλους και όλοι για έναν .