Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε επιπόλαια, μετά τη λήξη των επεισοδίων που ξέσπασαν το πρωί της Τρίτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπως μεταφέρει το thraki Νεα.
Ο αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε πιθανότατα επειδή παραπάτησε σε κάποιο από τα αντικείμενα που βρίσκονταν πεταμένα σε μεγάλη έκταση. Ο τραυματισμός του, δεν προκάλεσε καμία ανησυχία και του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το thraki Νεα, ο χώρος του ΚΥΤ έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Από ηλιακούς θερμοσίφωνες και πλυντήρια, μέχρι και καροτσάκια και στρώματα βρίσκονται διάσπαρτα και διαλυμένα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σημάδι έντασης ή να είναι σε γνώση κάποιο περιστατικό.

Ανήλικοι που βρίσκονται στο ΚΥΤ ξεκίνησαν τα επεισόδια τα οποία πήραν μεγάλες διαστάσεις.
Το ξαφνικό της υπόθεσης προκάλεσε πέρα από αίσθηση και απορία, καθώς οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν κοντά προσπάθησαν άμεσα να απομακρυνθούν σε ασφαλέστερο μέρος του ΚΥΤ.

Οι ζημιές στο Φυλάκιο, είναι μεγάλες και σίγουρα θα χρειαστεί καιρός για την αποκατάστασή τους.

Τα επεισόδια έληξαν με την παρέμβαση αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, με το ερώτημα γιατί ξεκίνησαν να παραμένει αναπάντητο.