Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα και αποκάλυψε το πολύ καλά ενημερωμένο στρατιωτικό site armyvoice.gr.

Τα ξημερώματα η Τουρκία έστειλε στρατό στην περιοχή του Μελισσοκομείου στις Φέρες, σε σημείο που έχει γίνει ευθυγράμμιση του ποταμού. Τις κινήσεις των τουρκικών στρατευμάτων παρακολουθούσαν στενά οι Ελληνικές αρχές, οι οποίες παραμένουν σε επαγρύπνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, οι Τούρκοι παρέμειναν για ώρα στο σημείο, όμως απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν κάποια προβλήματα ή να καταγραφεί κάποια προκλητική συμπεριφορά, ωστόσο η παρουσία τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι οφείλεται σε «έλλειψη προσανατολισμού».
Στην περιοχή η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα έχει προχωρήσει σε εργασίες καθαρισμού, για να μην αποτελεί εύκολο πέρασμα για τους διακινητές.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις του armyvoice εδώ κι https://www.armyvoice.gr/2020/05/%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d/amp.