Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη και επιβαλλόμενο πρόστιμο ύψους 100 ευρώ, βρέθηκαν αρκετοί οδηγοί οι οποίοι είχαν την ατυχή έμπνευση να μπουν από κάθετο δρόμο στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης.
Τι έχει συμβεί με την παραλιακή και γιατί βεβαιώθηκαν κλήσεις;

Τον τελευταίο μήνα η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης παραμένει κλειστή από τις 20:00 του Σαββάτου έως τις 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το κλείσιμο είναι συνεχόμενο προκειμένου πεζή και ποδηλάτες να απολαύσουν την παραλία. Μάλιστα η απόφαση για το κλείσιμο και τα πρωινά της Κυριακής ήταν ομόφωνη στην επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα όμως βεβαιώθηκαν μαζικές παραβάσεις σε άτομα τα οποία σε οδηγούς οι οποίοι μπήκαν στην παραλιακή από κάθετους δρόμους. Μάλιστα όπως καταγγέλθηκε στο thraki Νεα, δεν υπήρχαν σημάνσεις οι οποίες να απαγορεύουν την κάθοδο στην παραλιακή.
Οι οδηγοί θα κληθούν τώρα να πληρώσουν 100 ευρώ πρόστιμο.
Το thraki Νεα επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Θεόδωρο Βουρδόλη ο οποίος στο ερώτημά μας τι γίνεται με τη σήμανση απαγόρευσης εισόδου, απάντησε ότι υπάρχει, αλλά άγνωστοι την απομακρύνουν προκαλώντας το παραπάνω πρόβλημα. Παράλληλα ο κ. Βουρδόλης μας ανέφερε ότι στον ένα μήνα που ισχύει το μέτρο του κλεισίματος της παραλιακής γίνονταν κυρίως συστάσεις στους οδηγούς καθώς είχαν βεβαιωθεί μόλις δύο κλήσεις.
Σήμερα όμως οι κλήσεις είναι πολλές και ίσως το πρόβλημα να συνεχιστεί αν δεν βρεθεί λύση για την σωστή ενημέρωση των πολιτών. Και μπορεί ο δήμος να έχει κάνει ανακοινώσεις, οι αντιδήμαρχοι να έχουν δώσει συνεντεύξεις, ένας όμως οδηγός ο οποίος δεν γνωρίζει γιατί πολύ απλά δεν είναι από την Αλεξανδρούπολη και επισκέπτεται την πόλη, είναι πιθανό να θυμάται τα 100 ευρώ του προστίμου ως ανάμνηση από την καλοκαιρινή του εξόρμηση.