Με τα αποτελέσματα από τα πρώτα τεστ που έγιναν σε άτομα που φέρεται ότι ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού, αναμένεται για να γίνουν περισσότερα στοιχεία με το αν έχει διαδοθεί ο ιός κατά τη διάρκεια γάμου στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Το κρούσμα που βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό και δεν παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση στην υγεία του, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για γάμο.
Το ελπιδοφόρο είναι ότι δεν πήγε στη δεξίωση που ακολούθησε, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του thraki Νεα, αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Για την υπόθεση που προκαλεί εύλογη ανησυχία στον Έβρο, θα γίνουν περισσότερα γνωστά μόλις βγουν τα αποτελέσματα από τα πρώτα τεστ που έχουν γίνει, με την ευχή όλων να μην υπάρχει κανένα θετικό.
Επειδή σε αντίστοιχες περιπτώσεις η παραφιλολογία πολλές φορές προηγείται των πραγματικών περιστατικών, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές, με πρωτοβουλία της περιφέρειας ΑΜΘ ή του δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς στο συγκεκριμένο δήμο καταγράφηκε το περιστατικό.