Έκλεψαν μηχανάκια και τα κυκλοφορούσαν σα να ήταν δικά τους.
Έναν νεαρό ο οποίος είχε κλέψει μοτοποδήλατο από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή εντόπισαν αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη. Ο νεαρός ο οποίος δεν έχει και δίπλωμα, παράλληλα διέρρηξε μια επιχείρηση αφαιρώντας από το εσωτερικό της μικρό χρηματικό ποσό και αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Στο μεταξύ στην Κομοτηνή δύο νεαροί όχι μόνο έκλεψαν δίκυκλο, αλλά του έκαναν και μετατροπές με κλεμμένο εξάρτημα. . .
Οι νεαροί αρχικά έκλεψαν το δίκυκλο την προηγούμενη εβδομάδα και χθες του έβαλαν μία κλεμμένη εξάτμιση. Ο θόρυβος όμως που προκαλούσε η εξάτμιση, παρακίνησε τους αστυνομικούς στο να τους ελέγξουν και τελικά στο να τους συλλάβουν.

Στο μεταξύ στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι κατείχε ένα πιστόλι κρότου – αερίου, το οποίο και κατασχέθηκε.

 

φωτό: αρχείο