Έτοιμος να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα πρόκρισης προς τον τελικό του Γ΄ Ομίλου του League Cup είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος και φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του ντέρμπι….

Να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα και να πραγματοποιήσει νικηφόρο ξεκίνημα στο League Cup έχει στόχο απόψε το βράδυ (20:000) στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες κοντράρεται με τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί ο «Δικέφαλος» του Βορρά να έχει υπέρ του την παράδοση, αλλά και την ψυχολογία μετά το νικηφόρο πέρασμά του το προηγούμενο Σάββατο (2-3) για την Α1, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Ανδρεάδη θέλουν να πάρουν την ρεβάνς και να είναι αυτοί που αύριο το απόγευμα θα διεκδικήσουν το εισιτήριο προς το Final 4 της διοργάνωσης.

Οι Εβρίτες έχοντας εκτός αγώνα τον Ραφαήλ Κουμεντάκη που βρίσκεται στην Αθήνα για προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των ανδρών, ευελπιστούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα να δείξουν ότι η ήττα τους στο πρωτάθλημα ήταν απλός μια άτυχη στιγμή…

Ο τεχνικός του Εθνικού, Γιάννης Ανδρεάδης,  δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, απέναντι στον ΠΑΟΚ που εκτός απροόπτου θα έχει στην σύνθεσή του και τον Μπορόβνιακ.

Το παιχνίδι όπως έχει ανακοινωθεί από την Τετάρτη είναι Ειδικής Διαχείρισης και έτσι στις εξέδρες του κλειστού θα βρίσκονται άτομα με βάση την ονομαστική λίστα που έχει δημιουργηθεί από τους γηπεδούχους.

 

Αποδεκατισμένος ο «Γηραιός»

Νωρίτερα από το ντέρμπι της ημέρας, ο Ηρακλής των πολλών απουσιών θα αντιμετωπίσει τον πάντα μαχητικό Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο «Γηραιός» δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς Χριστοφιδέλη, Σμαραγδή, Πελεκούδα, Μεντένις, Κορζενιέβιτς, Τανίκ, τον τραυματισμένο Προύσαλη, αλλά και τον προπονητή του Σωτήρη Δρίκο που είναι στην Εθνική ομάδα.

Έτσι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο των Θεσσαλονικιών θα είναι ο Σωκράτης Τζιουμάκας, ο οποίος θα συνδυάσει την εμπειρία των Κράβαρικ, Μποζίδη και Στεφάνου με το νεανικό πάθος του Γιώργου Τζιουμάκα, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Εφραιμίδη και των υπόλοιπων παιδιών της ακαδημίας (Μπερμπέρογλου, Θεοδόση, Χατζηπαραδείσης)…

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας Καλαμαριάς χωρίς άγχος θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον συμπολίτη του κάνοντας την έκπληξη στον θεσμό.

 

Προεόρτια με mini –volley

Πριν τους αγώνες και σύμφωνα πάντα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ στο γήπεδο θα φιλοξενηθούν αγώνες μίνι βόλεϊ από τις ακαδημίες των ομάδων σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερη διαφήμιση του αθλήματος.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 18/11/2011 
18.00 Ηρακλής – Απόλλων Καλαμαριάς (Ιωαννίδης, Τζεπκινλής)
20.00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ (Βασιλειάδης, Γεωργιάδης)

 

Σάββατο 19/11/2011
14.30, Ηττημένος Αγ. 1 – Ηττημένος Αγ. 2
17.00, Νικητής Αγ. 1 – Νικητής Αγ. 2