Ακόμα ένα στέλεχος της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη «Περιφερειακή Αναγέννηση», αξιοποιείται από την διοίκηση του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου.
μετά την εκλογή στο νήμα για τον περιφερειάρχη, αρχίζει ο κύκλος της αξιοποίησης στελεχών της παράταξης που διεκδίκησε στον 2ο γύρο την περιφέρεια.
Η αρχή έγινε με τον περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου, ο οποίος δύο μέρες μετά την ανεξαρτητοποίησή του ορίστηκε αντιπεριφερεάρχης.
Σήμερα ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα παιδείας.
Η κα. Γκουλιάμα ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση», όμως δεν εκλέχτηκε, καθώς προηγούνταν σε σταυρούς ο Κώστας Εξακουστός, ο οποίος είναι και περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη.
Η κα. Γκουλιάμα είχε οριστεί και από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Ββάθμιας εκπαίδευσης.

Καλά πληροφορημένες πάντως πηγές, αναφέρουν ότι η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, δεν αποκλείεται να αποτελέσει και πρόσωπο κεντρικής επιλογής της Νέας Δημοκρατίας ακόμη και για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Έβρο.