Απίστευτο περιστατικό που έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές αρχές

.
Χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Μύστακα Ροδόπης, ομάδα τεσσάρων αγνώστων, με δύο καραμπίνες προσέγγισε έξι άτομα που είχαν μπει παράνομα στη Χώρα και υπό την απειλή των όπλων τους λήστεψαν.
Οι άγνωστοι, που σύμφωνα με την καταγγελία των ατόμων που είχαν μπει παράνομα στη Χώρα και αποτελούν τα θύματα της υπόθεσης, ήταν κι αυτοί άτομα που είχαν μπει παράνομα στη Χώρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία επιβεβαιώνεται και από τους τραυματισμούς, οι ληστές πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα άτομα που κατήγγειλαν τη ληστεία και να τους αρπάξουν τα σακίδια τους, στα οποία υπήρχαν κινητά, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου οι τρεις παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι άλλοι τρεις εξήλθαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. Την προανάκριση ενεργεί το τμήμα ασφάλειας Κομοτηνής.

Από την υπόθεση προκύπτουν, αν επιβεβαιωθεί η καταγγελία ότι οι ληστές είναι άτομα που μπήκαν παράνομα στη Χώρα, πολλά ερωτήματα, με βασικό το πως οι λαθρομετανάστες όχι μόνο διέσχισαν τόσο μεγάλη απόσταση εντός Ελλάδας, αλλά κυρίως το που βρήκαν τα όπλα.