Με το δήμο Σουφλίου και ειδικά με το στρατόπεδο του Προβατώνα ασχολείται το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Αποστολίδης μέσα από τον Status 94.2 και το statusradio.gr.
Ο δημοσιογράφος, κάνει τηλεφωνικές συνδέσεις με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Δαρούση και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αποστόλη Δαβή, με τους δύο να ανταλλάσσουν με διαφορά λεπτών φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλο.
Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές παρατάξεις που εμπνέονται όμως είμαστε σίγουροι για την αγάπη τους για τον τόπο.

Την Δευτέρα το πρωί, μέχρι και το λεωφορείο για τη δουλειά μπορεί να έχανες, αν καθόσουν να ακούσεις και τους δύο συνεντευξιαζόμενους.

Ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της αντιπολιτευόμενης παράταξης και του Απόστολου Δαβή, ότι η κινητοποίηση που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την μη κατάργηση της ταξιαρχίας του Προβατώνα ήταν «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» της δημοτικής αρχής. Ο κ. Δαρούσης χαρακτήρισε «βλακείες» τα λεγόμενα του κ. Δαβή ενώ ο δεύτερος είπε ότι ο κ. Δαρούσης λέει συνεχώς ψέματα, «όπως έκανε από μικρό παιδί»!

Απ’ όλα όμως, ξεχωρίζουν οι προηγούμενες φράσεις, του Δαβή «αντιδήμαρχος επί παντός επιστητού » και του Δαρούση «Εκπρόσωπος του υπουργείου ο Δαβής».

Μέχρι σήμερα οι δύο πολιτικοί βγαίνουν σε χωριστές γραμμές.
Ζητούμε λοιπόν από τον Σταύρο Αποστολίδη, να τους βγάλει και τους δύο μαζί, ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε τις απόψεις σε απευθείας αντιπαράθεση.
Δεν είναι ανάγκη να είναι το θέμα το στρατόπεδο.
Είμαστε σίγουροι ότι η ακροαματικότητα θα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, όπως και η συζήτηση.
Ίσως μάλιστα αποτελεί και πρόγευση μιας μελλοντικής ανταλλαγής απόψεων υποψηφίων δημάρχων.

Σταύρο πάτα το!